Torres presenta Secret del Priorat, el seu primer vi de verema tardana, d’edició molt limitada.
Torres presenta el seu primer vi de verema tardana, Secret del Priorat, un voluptuós i concentrat vi dolç natural de D.O.Q. Priorat elaborat a partir de raïm lleugerament sobremadurat de vells ceps de garnatxa i carinyena. La seva cuidada elaboració artesanal resulta en un excepcional vi d’edició molt limitada, que reflexa la personalitat única del terroir del que prové, convertint-se en l’acompanyant ideal per a aperitius i postres.
La primera anyada d’aquest vi, del 2011, ha estat elaborada amb una part de raïm deshidratat per aconseguir una major concentració de sucre sense perdre l’acidesa. Després de parar la fermentació alcohòlica de manera natural, els vins se sotmeten a un envelliment en roure francès durant 12 mesos. Part d’aquest envelliment s’ha realitzat en bótes centenàries que s’havien utilitzat antigament a les masies de la zona per elaborar el típic vi ranci del Priorat, els aromes del qual continuen impregnats en la fusta.