Imatge
Legacy

Legacy Wine Experience

La visita més exclusiva i privada que oferim, disponible per a reserves qualsevol dia de la setmana durant tot l'any.

Una proposta única, pensada per als amants del vi que volen gaudir de l’excel·lència de Família Torres.

640€ / de 1 a 4 pax
    Informació general

    La Legacy Wine Experience és la proposta més exclusiva i sofisticada de Família Torres, pensada per a aquells que volen viure una visita Premium.

    El recorregut comença a la reconeguda vinya Mas La Plana, on podràs passejar entre ceps i descobrir l’essència d’un terrer únic al Penedès, conreat sota els principis de la viticultura regenerativa.

    Tot seguit, un vehicle privat i elèctric et traslladarà entre vinyes fins al celler Waltraud, un espai elegant i reservat que acull els vins més prestigiosos de Família Torres i que ha estat dissenyat seguint criteris d’arquitectura sostenible. Aquí accediràs a un espai reservat per tastar directament de la bota els vins més emblemàtics: Milmanda i Mas La Plana.

    El punt àlgid de la jornada serà un tast privat de sis vins, incloent-hi la Col·lecció Antologia Miguel Torres, la selecció més emblemàtica i premiada del celler, maridat amb un selecte aperitiu gastronòmic de pernil ibèric i formatges artesans.

    Al llarg de tota la visita, gaudiràs de l’atenció personalitzada d’un guia expert, que garantirà una experiència absolutament exclusiva.

    En finalitzar la visita, t’animem a completar la teva experiència gastronòmica reservant taula al nostre restaurant entre vinyes, El Celleret. Una proposta ideal per arrodonir la teva estada al celler.

            Què inclou aquesta experiència?

    • Audiovisual sobre Família Torres.
    • Una copa d’escumós Cuvée Esplendor de Vardon Kennett.
    • Visita guiada a l'emblemàtica vinya de Mas La Plana.
    • Recorregut exclusiu pel celler Waltraud.
    • Tast de vins directament de la bóta de Milmanda i Mas La Plana.
    • Tast privat de 6 vins, incloent la Col·lecció Antologia Miguel Torres, en un espai únic: Forcada, Milmanda, Mas La Plana, Grans Muralles, Reserva Real i Mas De La Rosa.
    • Aperitiu gourmet de pernil ibèric i formatges artesans.
    • Atenció personalitzada d’un guia expert durant tota la visita.
    • Privacitat i exclusivitat garantides.

             Durada

             3 hores  

             Preu

            De 1 a 4 persones: 640 € o pagament equivalent.

            Grups a partir de 4 persones: 160 € per persona.

            Disponibilitat

            De dilluns a diumenge, amb reserva prèvia.

    Como llegar
    Opinions
    Olga Aleu profile photo
    Olga Aleu
    fa 6 mesos
    Vaig gaudir moltíssim de l’experiència de la cata de vins i formatges a Família Torres. Un entorn preciós i una activitat molt ben organitzada. Vull destacar especialment la visita que ens va fer la Kaisa. La seva professionalitat, proximitat i passió pel vi va fer que la visita fos no només interessant, sinó també molt emotiva i enriquidora.
    David Royo Gonzalez profile photo
    David Royo Gonzalez
    fa 3 mesos
    Vam fer la visita a la bodega Torres amb l'opció de cata + tapes gourmet. Va ser una experiència molt decebedora i, fins i tot, emprenyadora. Primer de tot, és una visita TOTALMENT CENTRADA EN LA FAMÍLIA TORRES, en com de meravellosos son i quins grans "assoliments" (ho explicaré més a fons més endavant) han tingut. Si us interessen els vins, des del cultiu de la vinya fins al procés de producció i degustació, aquesta no és la vostra bodega. Ara bé, si sou fans afèrrims de tots i cadascun dels membres de la família Torres (des del rebesavi fins al net més petit) i t'apassiona escoltar com s'ensabonen entre ells, és una visita obligada. Fins i tot, al mig de la visita, t'ensenyen una pintura a l'oli de la senyora Waltraud! No deixis passar aquesta oportunitat de veure l'art de la dona de no sé qui, tallant l'explicació del procés de producció del vi Torres! En segon lloc, les poques coses que expliquen sobre la vinya, la bodega i el procés de producció estan centrades a enaltir les proeses de l'empresa perquè sigui "sostenible". Paraules com "sostenibilitat", "vinya regenerativa", "biodinàmica", "ecològic" estan a l'ordre del dia durant la visita. Ara bé, només cal escoltar una mica amb atenció el discurs que fan i tenir quatre nocions bàsiques sobre sostenibilitat per adonar-te que el discurs és completament contradictori i que només estan intentant vendre't la moto: aprofitament del CO2 que es produeix arran de la fermentació per utilitzar-lo com a gas inert en altres processos (però que després, de totes maneres, han d'emetre'l a l'atmosfera) però, contràriament, tenen una bodega enorme construïda majoritàriament amb ciment i cremen la fullaraca (òbviament, van utilitzar la paraula "biomassa") per escalfar alguna cosa en el procés de producció. També diuen que el 55% de consum elèctric que tenen està abastit per les plaques solars que tenen al sostre del centre de visites i que això els fa més ecològics, però també t'expliquen que a la sala de barriques han de tenir contínuament l'aire acondicionat a 16 °C (feia molt de fred, per tant, deuria ser molt potent) per reduir l'evaporació del vi a través de la fusta de la barrica, en comptes de tenir la sala de barriques sota terra per tenir una refrigeració ecològica i sostenible, sense fer ús de l'aire acondicionat. Podria posar més exemples com aquests, però suposo que amb aquests ja és evident com intenten vendre una imatge que no son. D'altra banda, vam tenir una guia (Joanna) que no tenia gaire esma i que feia el discurs bastant avorrit, poc interessant, bastant buit i gens interactiu. Els únics moments d'"interacció" que hi havia era quan preguntava "qué tal? Cómo estáis?" cada 5 minuts, cosa que ens arribava a incomodar després de preguntar-nos-ho més de 10 vegades, ja que no sabíem què dir. Per últim, la cata. Els vins i vermut estan bé (el vermut i el vi escumós, els meus preferits), però les tapes son una mica pobres en quantitat, sobretot tenint en compte el preu que pagues (36€). Altrament, no t'ensenyen com fer una cata de vins: com fer una bona anàlisi del color i quina informació et dona, quins matisos pots trobar amb l'olfacte i per què, com canvia l'aroma després de l'oxigenació del vi movent-lo a la copa, quina llàgrima fa i per què, quins matisos pots trobar en boca, quina persistència té... D'altra banda, l'explicació sobre maridatge no va anar més enllà de "vi blanc amb peix i vi negre amb carns". Per acabar, també volia expressar que el preu que pagues per aquesta experiència és desorbitat i gens d'acord amb el que ofereixen. Hem visitat unes quantes bodegues i no creiem que el preu estigui justificat, després de tot el que he exposat. Bodegues com la de Sommos o Laus al Somontano, per exemple, ofereixen unes visites molt més completes, interactives, interessants, en definitiva, de qualitat, i a un preu molt més baix. A Laus, per exemple, ofereixen una visita amb cata i maridatge d'ibèrics (una taula de pernil ibèric, llonganissa ibèrica i xoriç ibèric bastant gran) per 16€. Amb tot això, no us aconsello la visita a les bodegues Torres.