Imatge
Julià

Day Trip des de Barcelona: Tapes gourmet i tast de vins

Viu l’essència de Família Torres amb una experiència exclusiva i transport inclòs des de Barcelona. Endinsa’t a les nostres vinyes, descobreix els secrets del celler Waltraud i delecta’t amb una proposta enogastronòmica local maridada amb vins curosament seleccionats.

Temporada 2026 a partir d'ABRIL. Activitat en anglès.

125€
    Informació general

    A tan sols uns quilòmetres de Barcelona, endinsa’t en una experiència única al nostre celler familiar amb més de 150 anys d’història. Durant la visita, coneixeràs de primera mà el nostre compromís amb la viticultura regenerativa i la recuperació de varietats ancestrals, mentre passeges per les vinyes i visites el celler Waltraud, on et revelarem els secrets de l’elaboració dels nostres vins.

    L’experiència culmina amb una proposta enogastronòmica dissenyada amb productes de la nostra pròpia finca i maridada amb 4 dels nostres vins.

    T’esperem per compartir amb tu la fusió perfecta entre la gastronomia local, la tradició vinícola i l’essència de las gastronomia mediterrània.

    Què inclou aquesta experiència?

    • Transport amb minibús des de Barcelona.

    • Guia exclusiu durant tot el recorregut.

    • Visita a la vinya Mas La Plana i al celler Waltraud de Família Torres.

    • Gastronomia local amb pa amb tomàquet i oli d’oliva de les nostres finques, crema de verdures del propi hort ecològic, coca d’escalivada i anxoves, truita de patates, formatge d’ovella de proximitat, pollastre a la catalana i postres de mató amb mel de la finca Mas La Plana.

    • Tast de 4 vins seleccionats: Vermut Casals, Forcada, Purgatori i Cuvée Esplendor de Vardon Kennett.

             No inclòs en l'experiència

             Servei de recollida i retorn a l’hotel.

             Durada
             5 hores
             
             Preus
    • General: 125€
    • Nens/es de 4 a 12 anys: 100€ (inclou most i brunch)
    • Nens/es menors de 3 anys: gratuït (inclou most)
     
             Informació d'interès
    • Sortides els dilluns, dimecres i divendres a les 9.30h des de l’oficina de Julià Travel, dins l’Estació del Nord, planta baixa, davant de l’andana 19. Carrer d’Alí Bei 80.
    • Els menors de 18 anys podran realitzar l’excursió, però el tast de vi serà substituït per most (suc de raïm) o aigua.

    • Activitat no recomanada per a menors de 4 anys.

    • Activitat en anglès.

    Opinions
    Olga Aleu profile photo
    Olga Aleu
    fa 6 mesos
    Vaig gaudir moltíssim de l’experiència de la cata de vins i formatges a Família Torres. Un entorn preciós i una activitat molt ben organitzada. Vull destacar especialment la visita que ens va fer la Kaisa. La seva professionalitat, proximitat i passió pel vi va fer que la visita fos no només interessant, sinó també molt emotiva i enriquidora.
    David Royo Gonzalez profile photo
    David Royo Gonzalez
    fa 3 mesos
    Vam fer la visita a la bodega Torres amb l'opció de cata + tapes gourmet. Va ser una experiència molt decebedora i, fins i tot, emprenyadora. Primer de tot, és una visita TOTALMENT CENTRADA EN LA FAMÍLIA TORRES, en com de meravellosos son i quins grans "assoliments" (ho explicaré més a fons més endavant) han tingut. Si us interessen els vins, des del cultiu de la vinya fins al procés de producció i degustació, aquesta no és la vostra bodega. Ara bé, si sou fans afèrrims de tots i cadascun dels membres de la família Torres (des del rebesavi fins al net més petit) i t'apassiona escoltar com s'ensabonen entre ells, és una visita obligada. Fins i tot, al mig de la visita, t'ensenyen una pintura a l'oli de la senyora Waltraud! No deixis passar aquesta oportunitat de veure l'art de la dona de no sé qui, tallant l'explicació del procés de producció del vi Torres! En segon lloc, les poques coses que expliquen sobre la vinya, la bodega i el procés de producció estan centrades a enaltir les proeses de l'empresa perquè sigui "sostenible". Paraules com "sostenibilitat", "vinya regenerativa", "biodinàmica", "ecològic" estan a l'ordre del dia durant la visita. Ara bé, només cal escoltar una mica amb atenció el discurs que fan i tenir quatre nocions bàsiques sobre sostenibilitat per adonar-te que el discurs és completament contradictori i que només estan intentant vendre't la moto: aprofitament del CO2 que es produeix arran de la fermentació per utilitzar-lo com a gas inert en altres processos (però que després, de totes maneres, han d'emetre'l a l'atmosfera) però, contràriament, tenen una bodega enorme construïda majoritàriament amb ciment i cremen la fullaraca (òbviament, van utilitzar la paraula "biomassa") per escalfar alguna cosa en el procés de producció. També diuen que el 55% de consum elèctric que tenen està abastit per les plaques solars que tenen al sostre del centre de visites i que això els fa més ecològics, però també t'expliquen que a la sala de barriques han de tenir contínuament l'aire acondicionat a 16 °C (feia molt de fred, per tant, deuria ser molt potent) per reduir l'evaporació del vi a través de la fusta de la barrica, en comptes de tenir la sala de barriques sota terra per tenir una refrigeració ecològica i sostenible, sense fer ús de l'aire acondicionat. Podria posar més exemples com aquests, però suposo que amb aquests ja és evident com intenten vendre una imatge que no son. D'altra banda, vam tenir una guia (Joanna) que no tenia gaire esma i que feia el discurs bastant avorrit, poc interessant, bastant buit i gens interactiu. Els únics moments d'"interacció" que hi havia era quan preguntava "qué tal? Cómo estáis?" cada 5 minuts, cosa que ens arribava a incomodar després de preguntar-nos-ho més de 10 vegades, ja que no sabíem què dir. Per últim, la cata. Els vins i vermut estan bé (el vermut i el vi escumós, els meus preferits), però les tapes son una mica pobres en quantitat, sobretot tenint en compte el preu que pagues (36€). Altrament, no t'ensenyen com fer una cata de vins: com fer una bona anàlisi del color i quina informació et dona, quins matisos pots trobar amb l'olfacte i per què, com canvia l'aroma després de l'oxigenació del vi movent-lo a la copa, quina llàgrima fa i per què, quins matisos pots trobar en boca, quina persistència té... D'altra banda, l'explicació sobre maridatge no va anar més enllà de "vi blanc amb peix i vi negre amb carns". Per acabar, també volia expressar que el preu que pagues per aquesta experiència és desorbitat i gens d'acord amb el que ofereixen. Hem visitat unes quantes bodegues i no creiem que el preu estigui justificat, després de tot el que he exposat. Bodegues com la de Sommos o Laus al Somontano, per exemple, ofereixen unes visites molt més completes, interactives, interessants, en definitiva, de qualitat, i a un preu molt més baix. A Laus, per exemple, ofereixen una visita amb cata i maridatge d'ibèrics (una taula de pernil ibèric, llonganissa ibèrica i xoriç ibèric bastant gran) per 16€. Amb tot això, no us aconsello la visita a les bodegues Torres.