VINS DE FAMÍLIA TORRES COM A INSPIRACIÓ NADALENCA (I)

14 desembre 2021

Sabem que el vi pot ser objecte i subjecte d'inspiració en molts àmbits creatius. I l'estilisme o la decoració no són aliens a aquest fet. Així, en col·laboració amb @paz_qb, us proposem idees originals per vestir les vostres taules nadalenques, a partir de vins diferents de Família Torres.

@paz_qb ens proposa decorar la taula tot inspirant-se en el vi:

PURGATORI (DO COSTERS DEL SEGRE)

Imatge
La estilista @paz_qb ultimando los detalles de la mesa que ha creado inspirándose en el vino Purgatori de Familia Torres

L'estilista @paz_qb enllestint els detalls de la taula que ha creat inspirant-se en el vi Purgatori de Família Torres.

"La inspiració va partir de l'etiqueta del vi, que reflecteix una bota portada per éssers celestials. Parar la taula sense estovalles, amb la pàtina antiga de la fusta a la vista em va fer recordar les botes en què fermenta el vi.”

Imatge
Detalle de la mesa creada por la estilista @paz_qb, dónde el vino Purgatori ha sido la inspiración de su creación.

Detall de la taula creada per l'estilista @paz_qb, on el vi Purgatori ha estat la inspiració de la seva creació.

Per a la seva proposta, Paz aposta per una vaixella senzilla de pisa, de color blanc amb subtils rivets daurats "per donar-li un aire festiu i nadalenc”. Per al joc de coberts, s'alia amb la plata antiga i el mànec de color ivori. Les copes, de cristall transparent, reflectiran la lluentor de la llum de les espelmes, sense sostreure protagonisme a la decoració vegetal. Els plats per al pa són de cristall transparent amb unes fulles pintades de color vermell que s'alien de manera orgànica amb la resta del conjunt. Els tovallons de lli antics, d'herència familiar, amb un brodat discret, aporten un toc distintiu i acollidor.

Imatge
Decoración de la mesa, creada por @paz_qb e inspirada en el vino Purgatori de Familia Torres, dónde se puede ver todos los detalles de la creación.

Decoració de la taula, creada per @paz_qb i inspirada en el vi Purgatori de Família Torres, on es poden veure tots els detalls de la creació.

“Com a centre de taula només vaig fer servir decoració vegetal. Branques d'eucaliptus de diferents mides i magranes”.

En materialitzar la nota de tast que fa referència a la fruita vermella madura, la Paz reflecteix el cromatisme en les magranes, algunes d'elles obertes i amb les llavors a la vista.

Imatge
La estilista @paz_qb sirviendo una copa del vino tinto Purgatori de Familia Torres. Fuente de inspi-ración para su mesa.

L'estilista @paz_qb mentre serveix una copa de vi negre Purgatori de Família Torres. Font d'inspiració per a la seva taula.

“Para dale un aire de celebración, añadí unos candelabros de plata antiguos con velas rojas. Los elementos verticales combinados con los horizontales dan mucho ritmo a la decoración de las mesas y las velas en color rojo aportan calidez y espectacularidad.”

VARDON KENNETT

Vardon Kennett és un escumós que busca la mateixa subtilitat i elegància que dibuixen les seves bombolles, fines i belles. "Quan vaig llegir la descripció d'aquest escumós, vaig saber que la taula havia de ser fidel a aquesta idea."

"Per a aquesta taula em vaig voler sortir dels colors que tenim com a nadalencs en l'imaginari col·lectiu. Vaig pensar més en l'hivern, en la neu, en un Nadal blanc combinat amb el color daurat, en una taula elegant que tingués un clar component femení."

Imatge
  La estilista @paz_qb durante el montaje de la mesa navideña inspirada en Vardon Kennett pro-piedad de Familia Torres

L'estilista @paz_qb durant el muntatge de la taula nadalenca inspirada en Vardon Kennet, propietat de Família Torres.

Com una tela en blanc, @paz_qb es va imaginar pintant la taula del mateix color, i ho va materialitzar en les estovalles i els tovallons. Els plats són antics, de porcellana de Llemotges, blancs amb petits motius daurats en els rivets, la qual cosa aporta molta lluminositat. "Vaig triar uns coberts daurats, uns plats de pa de cristall transparent pintats amb motius daurats, uns gots de cristall facetats per tal que reflecteixin bé la llum de les espelmes.

Imatge
La estilista @paz_qb ultimando los detalles de la mesa que ha creado inspirándose en el espumo-so Vardon Kennett propiedad de Familia Torres

L'estilista @paz_qb enllestint els detalls de la taula que ha creat tot inspirant-se en l'escumós Vardon Kennett, propietat de Família Torres.

Com a centre de taula, els blancs i els daurats segueixen essent els protagonistes. Així, els canelobres antics vesteixen amb espelmes blanques; blanques com les roses dels gerros petits en una abraçada fundent amb branques de fulles verdes decorades, lleugerament, amb aerosol daurat “perquè brillessin una mica i enllacessin amb la història de la taula. El resultat és una taula festiva, elegant, molt neta, amb brillantor, harmònica i amb un toc femení".

Imatge
Decoración de la mesa, creada por @paz_qb e inspirada en el espumoso Vardon Kennett pro-piedad de Familia Torres, dónde se puede ver todos los detalles de la creación.

Decoració de la taula, creada per @paz_qb i inspirada en l'escumós Vardon Kennett, propietat de Família Torres, on es poden veure tots els detalls de la creació.

CLOS ANCESTRAL (DO PENEDÈS)

Clos Ancestral és un vi ecològic, jove i innovador en què s'ha usat la varietat ancestral recuperada moneu.

Imatge
La estilista @paz_qb abriendo la botella del vino Clos Ancestral, fuente de inspiración para su mesa de navidad.

L'estilista @paz_qb obrint l'ampolla del vi Clos Ancestral, font d'inspiració per a la seva taula de Nadal.

"Vaig voler que la taula reflectís tot això, com també alguns aromes de la nota de tast, de manera que vaig fer servir les estovalles blanques en què hi destaquen la vaixella de pisa en colors verds i marró, tan comuns a les vinyes. El joc de coberts senzill, d'acer, i les cistelles de pa de ràfia, que fan l'ullet als que s'utilitzaven antigament en la collita del raïm."

Imatge
La estilista @paz_qb poniendo la mesa de navidad, en concreto la vajilla de loza de color verde.

L'estilista @paz_qb parant la taula de Nadal, en concret parant la vaixella de pisa de color verd.


Els vasos de color ambre, donen continuïtat al concepte de @paz_qb. A mode de centre de taula, l'originalitat i la subtilesa d'unes branques nues de color rogenc amb belles curvatures. "Com a guarniment floral hi vaig posar uns petits 'soliflors', unes branques de cedre i gavarreres. Aquests darrers donen un toc molt nadalenc i a més a més enllacen molt bé amb l'aroma de rosa silvestre de la nota de tast, perquè la gavarrera és el fruit de la rosa, és el que li queda quan li cauen els pètals. En aquesta època de l'any, ja es poden veure els rosers plens d'aquestes boletes vermelles."

Imatge
Decoración de la mesa, creada por @paz_qb e inspirada en el vino Clos Ancestral propiedad de Familia Torres, dónde se puede ver todos los detalles de la creación.

Decoració de la taula, creada per @paz_qb i inspirada en el vi Clos Ancestral, propietat de Família Torres, on es poden veure tots els detalls de la creació.

Unes fulles de parra de ceràmica artesanal que acullen gerds i nabius, recalquen la referència a les aromes del vi. "Les espelmes de colors diferents, aporten un element jove i festiu."

Hem vist com l'encarnació material del vi pot ser una font d'inspiració per fer d'una taula nadalenca un concepte, una idea que ens aculli i ens reculli. Llar, al cap i a la fi.

The subscriber's email address.
No et perdis les novetats i ofertes de Familia Torres