TRES EXPERIÈNCIES PER VIURE LA VEREMA AL PENEDÈS

29 agost 2022
TRES EXPERIENCIAS PARA VIVIR LA VENDIMIA EN EL PENEDÈS

Abans de l'arribada de l'hivern, la tardor encara ens ofereix llum i temperatures moderades, i aquest context convida tant a sortides com a activitats al voltant de la vinya. I de totes, la verema reclama tota la nostra atenció. 

 

Família Torres ofereix, un any més, l'oportunitat de viure la verema al Penedès amb tres experiències adreçades a públics diferents durant el primer cap de setmana de setembre. Per als curiosos i amants del vi, el celler proposa l'experiència sensorial 'Del cep a la copa'; per als romàntics, el 'Sopar de verema entre vinyes' i per al públic familiar, el 'Pícnic i verema en família', tres propostes que se celebraran a la finca emblemàtica Mas La Plana, a Pacs del Penedès.
 

Comencem l'experiència que du el nom: ‘Del cep a la copa’ ofereix l'oportunitat d'aprofundir en el món del vi i descobrir les particularitats de les diferents varietats de raïm, les seves característiques com a fruit i la seva essència en els vins.
 

 

Fotografía de la pasada edición de la actividad de la cepa a la copa, en Pacs del Penedès.
Fotografia de l'edició passada de l'activitat 'Del cep a la copa', a Pacs del Penedès. 

 

Passejant entre les vinyes, descobrirem de manera lúdica els diferents tipus de raïm, i a continuació farem un tast de quatre varietats diferents i de vins elaborats íntegrament amb aquestes varietats. L'experiència, premiada com a Millor Experiència per la revista britànica Drinks International, també inclou una visita al celler i se celebrarà el dissabte 3 de setembre, de 18.00 a 20.30 hores.
 


'Del cep a la copa' ha estat guardonada com a Millor Experiència per la revista britànica Drinks International.


Per a gastrònoms que cerquen alguna cosa més: el 'Sopar de verema' és la proposta de Família Torres per festejar la verema amb un sopar còctel elaborat pel xef Sergi Millet al Jardí Restaurant El Celleret, a peu de vinya, harmonitzada amb una àmplia selecció de vins, música del DJ John Jacobsen i unes vistes incomparables. El sopar se celebrarà el dissabte 3 de setembre, de 20.30 a 1.00 hores, i s'ofereix la possibilitat de transport des de Barcelona amb autobús.
 

Cena de vendimiaw
Fotografia del sopar de verema passat, al Jardí Restaurant El Celleret, propietat de Família Torres. 

Per estrènyer llaços i fiançar vincles amb els nostres i amb la terra: el ‘Pícnic i verema en família’ és una experiència pensada per gaudir-la amb tota la família o amb amics, que consisteix a fer una verema tradicional, després d'un petit taller introductori. També inclou un pícnic de pa amb tomàquet, embotits i formatges artesans, acompanyats amb vins de Família Torres, com també una visita al celler. Aquesta activitat tindrà lloc el dissabte 3 i el diumenge 4 de setembre, de 10.00 a 13.15 hores.

 

Actividad vendimia
Participants de l'activitat 'Pícnic i verema en família' a Família Torres. 

 

PPer a aquells que tinguin ganes de més coses: durant el més d'agost, el celler de Família Torres a Pacs del Penedès organitza visites enoturístiques de dimecres a diumenge amb reserva prèvia. El Jardí Restaurant El Celleret també té obert aquests mateixos dies per a dinars i ofereix sopars a l'aire lliure amb música en viu els divendres i dissabtes al capvespre. El celler disposa de la certificació de sostenibilitat turística Biosphere, que reconeix el compromís sostenible del celler des d'un punt de vista ambiental, social i econòmic.


Per participar en les experiències de Família Torres, cal fer la reserva amb antelació a través del web www.torres.es o posar-se en contacte amb el Departament de Reserves al telèfon 93 817 73 30 o al correu electrònic reservas@torres.es.