5 maridatges [impossibles] que ens tornen bojos

Molt s'ha parlat i escrit sobre el maridatge. En aquest mateix bloc, no cal anar més lluny... De manera que us avancem que en aquest article no trobareu consells, tècniques o una altra classe d'informació d'objectiva utilitat...

Qui més qui menys, tots tenim els nostres maridatges estrella, però també som legió els que gaudim -en la "semi-clandestinitat" - de maridatges que, si més no, podríem anomenar poc ortodoxos.

Com que som molt curiosos, hem demanat a cinc companys/es que ens confessessin els seus maridatges més atípics i en teoria, impossibles. El resultat, el que segueix:


Top 5 Maridatges [Impossibles] que ens tornen bojos

1. Anxoves del Cantàbric i Santa Digna cabernet Rosé. (Per Lionel Vigneron, comunicador i enòleg)

"Possiblement el meu maridatge més boig i divertit ... A primer cop d’ull, no pinta gens bé... però funciona! La raó ? No n’hi ha. De fet, això és un dels grans atractius del maridatge. Els teus gustos, les teves regles. La resta poc importa"

2. Salmos (DOQ Priorat) i cafè. (Per Rafa Moreno, Màrqueting i continguts)

"Un vi amb cos, un cafè ben intens ... res millor per tancar un àpat com cal. He convertit en rutina el fet d’estirar l'última copa de vi del menjar fins al cafè...
Qualsevol vi negre vigorós i estructurat pot funcionar, però amb Salmos el maridatge cobra una nova dimensió. Altament recomanable"

3. Sashimi de tonyina i Vinya Sol. (Per Kati Jauhiainen. Coordinadora sala de tast)

"La intensitat de la tonyina i la potència del wasabi sembla que hagin d’ofegar la frescor del vi, però el nostre clàssic aguanta el tipus com un campió. Aquesta combinació tan explosiva em fa salivar a l'instant"

4. Pa amb Nutella i Gran Coronas (Per Mark Palacio, Màrqueting Digital)

"No apte per a paladars escrupolosos o estómacs sensibles. El meu particular "guilty pleasure" i el meu secret més ben guardat, fins avui . Qui ho tasti repetirà"

5. Amanida amb vinagreta de mostassa i Viña Esmeralda. (Per Eva Sancho , comunicadora i enòloga)

La paraula que em ve a la ment i que millor el defineix seria frescor. Un maridatge que sobre el paper no podria funcionar mai però que ja he gaudit en moltes ocasions . I no penso renunciar-hi!”

Fora complexos, afileu els vostres paladars i lliureu-vos a l'aventura. Experimenteu contínuament i tard o d’hora trobareu el vostre maridatge únic i intransferible.


I si ja els teniu ... expliqueu-nos, quins són els vostres maridatges inconfessables?