Primum Familiae Vini anuncia els finalistes del Premi 'Family is Sustainability' 2024

01 febrer 2024

Primum Familiae Vini (PFV), una associació de dotze famílies productores a les millors regions vitivinícoles del món, entre les quals figura Família Torres, ha anunciat les cinc empreses finalistes per a la tercera edició del premi PFV #FamilyIsSustainability, dotat amb 100.000€ i que es donarà a conèixer a la primavera.

Són cinc empreses familiars, procedents del Japó, Itàlia i Estats Units, que destaquen per la forma exemplar en què han transmès el negoci al llarg de generacions, pel seu compromís amb l'excel·lència i pel seu sentit de la innovació, factors que han estat clau i que els han portat a perdurar en el temps. 

El Premi PFV #FamilyIsSustainability es va crear el 2020 i té l'objectiu de distingir l'empresa familiar que, a nivell internacional, mostri el seu compromís amb la sostenibilitat i la transmissió de valors a través de generacions. Els premiats de les anteriors edicions han estat Maison Bernard, el taller de luthier més antic d'Europa (el 2020) i Brun de Vian-Tiran, un fabricant francès de teixits de llana d'alta qualitat (el 2022).

Véronique Drouhin, de Maison Joseph Drouhin i Presidenta de PFV, comenta:

«Aquest any, una vegada més, les empreses familiars independents que han presentat candidatures treballen en uns projectes extraordinaris. N'hem seleccionat cinc que destaquen especialment per haver liderat amb èxit les seves empreses familiars al llarg de diverses generacions, fidels als seus valors dinàmics positius i centrats en les persones, sempre compromeses a oferir excel·lència en el seu àmbit d'activitat. Aquests són valors molt preuats per a PFV i tenim el compromís de fomentar-los».

 

Finalistes PFV #FamilyIsSustainability 2024:

  • Hosoo co. (Japó). Empresa tèxtil de kimonos fundada el 1688, actualment gestionada per la 12a generació 
  • Tsutsumi Asakichi Urushi (Japó). Empresa de lacat natural japonès fundada el 1909, actualment gestionada per la 4a generació
  • John Stevens Shop (EUA). Empresa de tallat de pedra fundada el 1705, actualment gestionada per la 3a generació
  • Cartografica Visceglia (Itàlia). Empresa de cartografia fundada el 1924, actualment gestionada per la 4a generació.
  • Bianco Bianchi (Itàlia). Empresa de scagliola, fundada el 1953, actualment gestionada per la 3a generació.