Fundació Eurofirms signa un acord de col·laboració amb Fundació Família Torres

27 juny 2022

Maria Jordà, directora de Fundació Eurofirms, i Mireia Torres, presidenta de Fundació Família Torres, han signat recentment un acord que suposa la formalització de la col·laboració entre les dues entitats.

L'objectiu de la col·laboració és potenciar els dos eixos de treball de Fundació Eurofirms: la integració laboral de les persones amb discapacitat i la creació d'entorns laborals inclusius en les organitzacions. A més, i perseguint aquests mateixos propòsits, l'acord contempla també la participació de Fundació Família Torres en algunes accions de sensibilització que realitza Fundació Eurofirms.

Fundació Família Torres està centrada en contribuir a la consecució d'un món d'oportunitats per a tots, focalitzant-se de manera especial en l'ajuda a col·lectius vulnerables, entre ells, les persones amb discapacitat. La Fundació es va crear el 1986 i està vinculada a Família Torres, celler familiar centenari del Penedès.

Maria Jordà, directora de Fundació Eurofirms, destaca que “aquest acord suposa un avanç en la generació d'oportunitats per a les persones amb discapacitat, i en la sensibilització de la societat respecte a elles. Comptar amb entitats com la Fundació Família Torres per dur a terme les nostres accions ens ajuda a superar barreres i a aconseguir que cada vegada més empreses se sumin per integrar plenament a persones amb discapacitat, valorant el seu potencial per sobre de les seves limitacions”.

Per la seva part, Mireia Torres, presidenta de Fundació Família Torres, valora molt satisfactòriament la relació que ha mantingut l'entitat amb Eurofirms des de fa 4 anys i apunta queamb aquest acord, volem ratificar el nostre suport a Eurofirms i a l'excel·lent treball que estan fent per ajudar a persones amb discapacitat a integrar-se plenament en la societat i convertir-se, en moltes ocasions, en exemples admirables de superació i perseverança”.