Vi i disseny d'interiors

Per Gastronomistas

Llevataps, cellers climatitzats, decantadors, suports per copes ... Cada vegada són més els accessoris i articles relacionats amb el vi que entren a les cases per quedar-se.
 

Però també cada vegada són més les possibilitats que ofereix el món del vi per aconseguir un interiorisme tan original com pràctic, i fet a casa. Benvinguts al món del "DIY" acrònim del tan de moda "do it yourelf".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de les ampolles que s'empren com a gerro, o fins i tot com a punt de llum, introduint en el seu interior una espelma, hi ha idees sorprenents per recuperar recipients destinats inicialment a la conservació i el transport del vi:

 

Les caixes de fusta que solen conservar magnums o jeroboams, s'especegen en peces amb les que, una a una, s'elaboren originals taules de centre a les què podem incloure rodes per a una millor mobilitat.

 

També són molt recurrents en la decoració d'interiors les bótes de roure. Desmuntades de mil i una maneres, sorprèn el partit que se'ls pot treure com a element d'interiorisme. N'hi ha que les utilitzen com taula alta envoltada de tamborets per “tapejar”, sobretot els restaurants. Però també faran un bon servei com a versàtil taula auxiliar o tauleta de nit,  si sou prou destres per donar-li forma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les opcions més singulars són les que s'utilitzen en el bany, ja sigui com a recipient per a estris de neteja o com a armari per a tovalloles aprofitant el seu ample interior.

 

N'hi ha que fins i tot es desprenen de tota l'estructura i fan una composició amb les fustes per decorar parcialment el sostre o les parets d'una habitació. Una molt bona idea per aconseguir crear espais diferents.

 

Entre ampolles, caixes i bótes, el vi pot estar sempre present a les llars fins i tot després d’haver-lo gaudit. 

 

Per Gastronomistas.

Accedeix als comentaris

Per deixar comentaris has d'estar registrat i iniciar sessió

Inicia sessió o registra't