Els Rostres del Vi (III): El Brandy Blend Master
"Us puc explicar un parell de coses sobre el brandi, cap problema". Quan vàrem contactar amb el nostre protagonista la seva modèstia ens va semblar poc menys que una broma. ¿"Un parell de coses"?... De debò? Un parell i moltes més! I és que en Matías Llobet porta mitja vida - (literalment) - entre alambins.
Enginyer químic de formació, en el seu dia a dia ciència i sensacions formen una aliança , una mena d'acord on la racionalitat i la intuïció pròpia dels sentits tracen el perfil d'un home i la seva professió. Al respecte, Matías sentencia: "Utilitzo els sentits per prendre decisions i això té un plus que pocs treballs tenen."
En Matías és el brandi màster del celler i el seu nom va lligat a la història del brandi de Bodegas Torres com una extensió més de la seva persona i un no sap mai on acaba en Matías i on comença la seva tasca.
Elaboració i història del brandi des d'un prisma diferent: fugim de tecnicismes per fer una primera aproximació al alquímic món de la destil·lació i per apropar una figura crucial per al celler. Matías Llobet, el nostre particular rostre darrere del... brandi.