Un entorn incomparable

Jardí Restaurant El Celleret

Cuina mediterrània a peu de vinya

El binomi vi i gastronomia adquireix una nova dimensió a El Celleret, el nou espai gastronòmic de la Família Torres al Penedès. Un espai elegant i acollidor on gaudir de la millor cuina local i obert a nun jardí d’oliveres que es fon amb la vinya de Mas La Plana i fins Montserrat a l’horitzó. La preciosa herència que ens regala el Penedès i el seu entorn, des de l’interior fins el mar, arriba fresc a la cuina del nostre celler on, celebrant l’esperit de la Mediterrània, harmonitzem amb el nostre llegat més preuat, els nostres vins, dibuixant així els paisatges del Penedès a la taula.

 

Jardí restaurant El Celleret
Finca el Maset, s/n
08796 Pacs del Penedès (Barcelona)
A 4 km de Vilafranca del Penedès

N. 41o 20’ 58” – E. 1o 39’ 59” | Google maps

Exquisidament decorat, El Celleret està ubicat a l’antic celler de la Família Torres, enmig de la vinya de Mas La Plana. Compta amb una sala interior banyada amb llum natural a través de grans finestrals, i una Terrassa a peu de vinya que ofereix vistes immillorables i un entorn idíl·lic. Destaca la barra central, situada entre les columnes que sostenen les típiques voltes catalanes i coronada per un original element decoratiu confeccionat amb sarments dels ceps. La versatilitat dels espais permet realitzar qualsevol tipus d’esdeveniment amb propostes gastronòmiques i activitats a mida.

Espai: 195 m2
Fòrum: Teatre * - Escola * - Banquet 64 - Còctel 120

El jardí típicament mediterrani que envolta la Terrassa, amb velles oliveres i delimitat per un petit mur de pedra seca, permet gaudir del vi a l’aire lliure en contacte amb la natura. Rodejat de vinyes i amb impressionants vistes a la muntanya de Montserrat, el binomi vi i gastronomia adquireix aquí una nova dimensió, convidant al comensal a descobrir la diversitat i riquesa dels paisatges del Penedès i altres racons de la geografia catalana a través dels seus vins i plats típics de la cuina mediterrània, en un marc incomparable.

Espai: 1000 m2
Fòrum: Teatre * - Escola * - Banquet 250 - Còctel 300

Un lloc idoni per conferències, reunions, presentacions de producte i serveis. A més d’un escenari i un faristol, disposa d’una gran pantalla de projector.

Espai: 159 m2
Fòrum: Teatre 118 - Escola * - Banquet * - Còctel *

Celler Waltraud

La màgia d’un espai amb caràcter

El Celler Waltraud va ser dissenyat seguint els principis de l’arquitectura sostenible. En el seu interior envelleixen els vins més emblemàtics de la Família i el seu exterior queda totalment integrat amb el paisatge del Penedès. Cadascun dels espais inspira passió pel vi i recerca de l’excel·lència.

 

Celler Waltraud
Finca el Maset, s/n
08796 Pacs del Penedès (Barcelona)
A 4 km de Vilafranca del Penedès

N. 41o 20’ 58” – E. 1o 39’ 59” | Google maps

L’arquitectura sostenible, l’elegància i la llum natural s’agafen de la mà en aquest espai emblemàtic, equipat amb pantalla, projector i equip de so. Ideal per a tot tipus d’esdeveniments, reunions, tastos privats, presentacions de producte, dinars o sopars.

Espai: 97 m2
Fòrum: Teatre 40 - Escola 35 - Banquet 50 - Còctel 80

Minimalisme, versatilitat i llum natural en una sala polivalent on qualsevol tipus d’esdeveniment és sinònim d’elegància.

Espai: 85 m2
Fòrum: Teatre 30 - Escola 25 - Banquet 50 - Còctel 80

El temple de repòs dels vins icònics de Família Torres a la teva disposició. Un espai sense artificis, funcional i molt elegant. Intimitat i prestigi pels teus esdeveniments.

Espai: 1080 m2
Fòrum: Teatre * - Escola * - Banquet 200 - Còctel 280

Espai a l’aire lliure amb un disseny avantguardista i envoltat de grans vins que envelleixen en botes de roure.

Espai: 1000 m2
Fòrum: Teatre * - Escola * - Banquet 180 - Còctel 250

Sala Alfons XIII

Història viva de Família Torres

Construïda el 1870, al cor de la capital del vi, Vilafranca del Penedès. Reconstruïda el 1940 i destinada a l’envelliment de vins, aquesta singular sala diáfana de grans dimensions, transmet historia del celler en tots els seus racons. Especialment indicada per a esdeveniments de gran format.

 

Sala Alfons XIII
C/ Doctor Janer, 6
08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
A 2 minuts de l’estació de RENFE de Vilafranca del Penedès

41°20'40.1"N 1°42'15.4"E | Google maps

Sala diàfana i de gran capacitat envoltada de botes de fusta.

Espai: 750 m2
Fòrum: Teatre 480 - Escola 480 - Banquet 480 - Còctel 480

Vardon Kennett

Passat, entorn i vi es fusionen en una experiència inoblidable. 

L’accent britànic del seu primer i homònim habitant es deixa veure en l’estètica d’aquest espai. Una conservació pretesa com a homenatge a un enamorat del Penedès com ho va ser Vardon Kennett.
Intimitat i recolliment en un espai únic on la història segueix impregnant les parets. Un complex patrimonial de rellevància on s’hi aixeca la vella ermita romànica de Santa Maria d’Agulladolç, del segle XI.

 

Celler Vardon Kennett
Santa Margarida d’Agulladolç
Crta. Canaletes s/n 08773
Mediona (Barcelona)

41°29'02.0"N 1°40'51 | Google maps

Intimitat i funcionalitat en un espai interior amb sortida a un pati, on la gran taula central es presta al tast de l’escumós de la família i un gran finestral ens regala unes vistes de somni a les vinyes que envolten l’espai.

L’exterior, possiblement, té una de les postes de sol més belles del Penedès. Un espai natural tan bucòlic com funcional que s’adapta a tota classe d’esdeveniments i celebracions a l’aire lliure. 

Espai: 327 m2
Fòrum: Teatre a consultar - Escola a consultar - Banquet a consultar - Còctel a consultar

Mas Rabell de Fontenac

Un ambient rural i molt acollidor

Al Mas Rabell, amb el seu idíl·lic emplaçament al bell mig de les vinyes del paisatge del Penedès, s’hi respira, a tots els racons, l’aire rústic i tradicional dels llocs amb ànima pròpia. El restaurant ofereix una cuina tradicional, mediterrània i de proximitat basada en productes de mercat i, fins i tot, en productes propis, ja que la masia té un hort de producció ecològica. Una clara defensa de la proximitat i la sostenibilitat que segueix la línia de les propostes de Família Torres, que des del 1975 practica la viticultura ecològica.

 

Els Hostalets i Can Lleó
08731 Sant Martí Sarroca – Penedès (Barcelona)
a 10 minuts del celler i a 45 minuts de Barcelona i el seu aeroport

 

41o 22’ 32.4” N, 1o 37’ 46” E | Google maps

Espai amb ànima rural, ideal per a reunions empresarials o socials i també per gaudir de l’exquisida gastronomia del restaurant Mas Rabell. La sala, dividida en dues zones per una vidriera fixa, disposa d’un equip de so instal·lat i de connexió wifi permanent.

Espai: 95 m2
Fòrum: Teatre 45 - Escola 45 - Banquet 90 - Còctel 90

Espai amb ànima rural, ideal per a reunions empresarials o socials i també per gaudir de l’exquisida gastronomia del restaurant Mas Rabell. La sala, dividida en dues zones per una vidriera fixa, disposa d’un equip de so instal·lat i de connexió wifi permanent.

Espai: 60 m2
Fòrum: Teatre 30 - Escola 20 - Banquet 90 - Còctel 90

Sala diàfana de grans dimensions i vistes a la vinya, ideal per a esdeveniments corporatius o banquets. A través dels finestrals es filtra una llum natural que la converteix en un espai acollidor ideal per a banquets. Alhora, les cortines dels finestrals permeten enfosquir la sala per a projeccions. Té un sistema de so instal·lat, projector i wifi.

Espai: 85 m2
Fòrum: Teatre 100 - Escola 60 - Banquet 100 - Còctel 100

Envoltat de vinyes, el jardí de Mas Rabell permet gaudir d’aperitius i còctels a l’aire lliure. Una alzina centenària corona la terrassa i en conserva l’ànima rural i el jardí té una era antiga de tova, llum i preses elèctriques.
 

Espai: 300 m2
Fòrum: Teatre * - Escola * - Banquet 190 - Còctel 300

Situada a pocs metres de Mas Rabell, aquesta masia del segle XIV disposa de diferents espais intimistes i acollidors idonis per a reunions de format petit. La seva tranquil·litat i inspiració són ideals per a la reflexió i la cohesió d’equip. La cuina de Mas Rabell és l’encarregada dels serveis de restauració a la Masia Rústica.

Espai: 69 m2
Fòrum: Teatre 30 - Escola 35 - Banquet 20 - Còctel *

Un espai acollidor, idoni per a petites reunions de treball o per a un dinar en un espai més íntim.

Espai: 69 m2
Fòrum: Teatre * - Escola * - Banquet 8 - Còctel *

Solicitud d'informació

Coneix els nostres espais

events@torres.es
+34 93 817 73 31   |   +34 93 817 75 68

Els espais estan disponibles tots els dies de l’any excepte: 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener.