Capital gastronómica por excelencia

La Vinoteca Torres

Una proposta culinària singular i enològica en un exclusiu espai d’avantguarda

La Vinoteca és una aposta per la cuina mediterrània elaborada amb els millors productes de temporada, amb matisos contemporanis i una presentació exquisida. Es tracta d’un espai gastronòmic exclusiu amb una singular proposta culinària i enològica la vocació principal del qual és fomentar el consum moderat i intel·ligent del vi, així com la seva cultura en general. A local, a més de tapes i creacions culinàries d’alta qualitat, s’hi poden degustar, per copes, tots els vins de Família Torres i d’altres cellers internacionals de prestigi. També oferim tasts guiats i activitats fetes a mida. Un establiment, en definitiva, nascut per gaudir del vi i que va de bracet d’uns vins concebuts per gaudir de la cuina.LA VINOTECA TORRES
Passeig de Gràcia, 78
08008 Barcelona

41°23'37.9"N 2°09'47.9"E | Google maps

La Vinoteca Torres és un espai diàfan, ampli i viu que combina els vistosos colors de les parets amb una decoració basada en els bocins d’història de la família i en les seves ampolles més significatives.

 

Espai: 114 m2
Fòrum: Teatre * - Escola * - Banquet 40 - Còctel 50

En ple centre de Barcelona, a pocs metres d’alguns dels edificis modernistes més atractius del món i de les botigues més luxoses de la ciutat, la terrassa de La Vinoteca Torres és un autèntic oasi on gaudir de la millor gastronomia i del vi al bell mig del plàcid atrafegament de la ciutat.

Espai: m2
Fòrum: Teatre * - Escola * - Banquet 44 - Còctel *

La sala Don Jaime és un menjador privat, un espai reservat per a grups petits que busquen tranquil·litat i intimitat. Ideal per a dinars de negocis, reunions o grups selectes, la sala se situa en un extrem del restaurant i permet un muntatge dinàmic de les taules, que es poden col·locar en funció de les necessitats.

Espai: 21 m2
Fòrum: Teatre 20 - Escola 12 - Banquet 18 - Còctel 25

Solicitud d'informació

Coneix els nostres espais

events@torres.es
+34 93 817 73 31   |   +34 93 817 75 68

Els espais estan disponibles tots els dies de l’any excepte: 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener.