PENEDÈS

Enoturisme a la tardor

Un horitzó rogenc i anyil. Fileres de vinyes que es fonen i confonen amb la paleta natural de colors terra sota els seus peus. Els nostres peus. Un recés cromàtic de tardor que dona inici al progressiu i inevitable letargia de la vinya. El repòs del guerrer; el retorn de l'heroi, que dirien els clàssics. 

En contrast amb l'activitat en celler, el paratge ofereix quietud i incita al passeig i la contemplació. El gaudi calmat del patrimoni cultural i experiencial, gastronòmic i humà de territoris que, com la nostra llar, s'erigeixen i evolucionen des d'una atàvica tradició vinícola.

 

 

 

Abans del recolliment hivernal, la tardor encara ens ofereix llum i temperatures moderades, context que convida a sortides i activitats que tenen a la vinya i el seu entorn com a nexe orbital:


 

On tot comença

 

El Centre de Visites de Família Torres, al cor del Penedès, segueix renovant, actualitzant i proposant noves activitats i esdeveniments singulars, que se sumen a les experiències que s'han convertit en un referent de l' enoturisme de qualitat, premiades i reconegudes internacionalment:


 

Del cep a la copa

Per posar a prova el paladar amb un tast sensorial en una de les vinyes més emblemàtics de la família: la vinya Mas La Plana. Descobriràs les singularitats de cada raïm, comparant el fruit amb un tast d'alguns dels vins més exclusius i reconeguts, elaborats a partir de les mateixes varietats, a més de conèixer la història de 5 generacions dedicades al món del vi.

 

 

 

 

Matí de verema

Envoltar-de vinyes i experimentar la verema, a més de visitar el celler i descobrir totes les curiositats d'aquesta experiència cultural i mil·lenària, en una jornada que et farà sentir la tradició a les teves mans. 

 

 

 

Aliment per cos i ànima

 

Culminar amb els més estimats una jornada de natura i vi a "Jardí Restaurant El Celleret", el nou espai enogastronòmic de la família Torres al Penedès. Un racó elegant i acollidor on gaudir de la millor gastronomia local; obert a un jardí d'oliveres que es fon amb la vinya de Mas La Plana fins acariciar els pics de Montserrat, a l'horitzó.

 

 

El patrimoni culinari i el paisatge del Penedès, des de l'interior fins al mar, és el protagonista de la cuina del nostre celler, on, celebrant l'esperit de la Mediterrània, harmonitzem amb el nostre llegat més preuat, els nostres vins, per dibuixar els paisatges del Penedès a la taula.


 

Serveixi aquesta proposta com a llenç en blanc perquè el visitant dissenyi la seva pròpia jornada de tardor. Amb el paisatge a la copa, el patrimoni a la taula i a la nostra memòria.

Accedeix als comentaris

Per deixar comentaris has d'estar registrat i iniciar sessió

Inicia sessió o registra't