EL PENEDÈS A LA TEVA AGENDA

Propostes per a les teves properes escapades enoturístiques

Que el vi és un element clau en el desenvolupament de la cultura i un eix vertebrador de les dinàmiques socials, és sabut. Una asseveració que pren forma en una sèrie d'experiències que parteixen del vi per participar d'una comunió amb la cultura i la natura. Una perspectiva holística del vi en societat de la qual prendre bona nota:

 

 

Esdeveniments Singulars

El vi més enllà del vi. Esdeveniments únics que abracen cultura, natura i hedonisme ben entès. Vida, al cap i a la fi.

 

 

 

 

Festa de la Floració de la Carretera del Vi

 

La vinya com a jardí. El capvespre com a testimoni. Saludem al bon temps amb les millors etiquetes dels tretze cellers vinculats a la primera Wine Road de l'estat, La Carretera del Vi.


 

La Festa de la Floració és l'ocasió ideal per obrir les portes del nostre celler, i els seus nous espais, amb activitats que abracen la natura, com la visita del mateix celler, o el descobriment de l'entorn amb segway. La gastronomia d'autor, elaborada per l'equip de Mas Rabell, així com la música en directe o la zona chill out, donen forma a l'ocàs d'un dia bucòlic que vesteix de blanc a les portes de l'estiu. Consulta tots els detalls aquí.

 

Moment de la Festa de la Floració, en l’edició de 2018.

 

 

Nit d'Estrelles

 

Convertida en un clàssic de les nits estivals, torna el maridatge de Vi i Estrelles.

 

Una celebració dels elements on astronomia, música en directe i gastronomia comparteixen un entorn idíl·lic que convida a una plena immersió en el cel del Penedès; amb els peus a terra i els sentits a flor de pell. Informació al detall i reserves, aquí.

 

 

Moment d’observació del firmament amb telescopi en l’edició 2018 de La Nit d’Estrelles.

 

 

 

5 activitats al celler de Pacs del Penedè

El patrimoni vinícola del nostre celler més emblemàtic com a destí. Història mil·lenària, llegat experiencial i enologia avantguardista converteixen les visites en esdeveniments i les tastos en experiències inoblidables.


 

 

Maridatge de vins i formatges

Si bé hi ha molta literatura sobre el maridatge de vins i formatges; és moment de sentir-la. Quatre vins, quatre formatges. Brie, semi curat, curat i blau busquen l'harmonia perfecta creant maridatges d'afinitat i contrast amb vins del celler. Descobreix el llegat vinícola de Família Torres amb aquesta experiència on no falten els dos essencials de la gastronomia Mediterrània. Plaer garantit.

 

 

Selecció de formatges oferts durant l’activitat.

 

 

 

Maridatge de vins i ibèrics

a bellesa natural que envolta el celler de Pacs del Penedès sacseja l'ànima i posa la pell; fins als paladars més audaços es rendeixen davant aquesta combinació de sabors única, presentada en forma de quatre tipus de pernils ibèrics i quatre vins procedents de diferents regions. Finalitza la visita al celler amb aquest regal per als sentits.

 

Selecció de pernils ibèrics oferts durant l’activitat.

 

 

 

Tast Selecció

Un viatge a les diferents denominacions d'origen. Cinc vins escollits pels nostres sommeliers componen aquest selecte tast per aprofundir en diferents regions i denominacions d'origen de l'univers vinícola de Família Torres. Essència embotellada.

 

Tast selecció de vins Familia Torres.

 

 

Visita a la bodega

Una activitat que permet redescobrir a la nostra ànima mater. La nostra llar. Un jardí ampelogràfic custodiat entre mar i muntanya, entre la Mediterrània i els pics sinuosos i polits de Montserrat. Et mostrem de primera mà la seva meticulós procés en una completa visita i amb Més la Plana com a referència d'un petit univers en què romandre.

 

 

Imatge de Mas La Plana (DO Penedès), propietat de Familia Torres. Montserrat, al fons.

 

 

Escolliu destí i passeu, esteu a casa vostra.

Accedeix als comentaris

Per deixar comentaris has d'estar registrat i iniciar sessió

Inicia sessió o registra't