All the latest and the most interesting news from Familia Torres

Familia Torres’s Grans Muralles 2017 named Best in Show at Decanter Awards

Award / 2021 · 07 · 12

For the third year in a row, Grans Muralles 2017 (DO Conca de Barberà) from Familia Torres has achieved the highest distinction at the prestigious Decanter World Wine Awards 2021, placing it among the 50 best wines in the world. The flagship Familia Torres wine holds on to its Best in Show title with 97 out of 100 points, a distinction only attained by 9 Spanish wines in a competition featuring more than 18,000 entries from 56 countries. Mas La Plana 2017, one of the family-owned winery’s flagship Penedès wines, also obtained 97 points (and a platinum medal), its highest score ever in this wine competition.


In reference to Grans Muralles 2017, the judges made a particular mention of its Mediterranean profile, and “huge density and amplitude of fruit, aroma-saturated acidity and plentiful fine tannins” on the palate. The flagship wine originates from a historical vineyard nestled along the walls that protected the monastery of Poblet during the period of the Reconquista. The soils here are deep and rocky, with gravelly layers of slate and granite, which are perfect for growing red varieties. First made in 1996 as a blend of indigenous varieties, it became the first wine to exemplify the recovery of ancestral varieties – a project Familia Torres initiated in the early 1980s – by including the Garró grape, followed a few years later by Querol.


The judges describe Mas La Plana 2017 (DO Penedès) as a red that is “textural and long with fine silky tannins and tidily-integrated acidity”. Mas La Plana is a red from Penedès, the oldest wine region in Catalonia, with a history spanning 2,700 years and home to Familia Torres. The wine originates from a Cabernet Sauvignon vineyard where the vines are almost 60 years old, well balanced, and deeply rooted in soils composed of integrated layers of gravel, sand, and clay.


Another Familia Torres wine that did well at this year's edition of the Decanter Awards is Reserva Real 2017 (DO Penedès), which won a gold medal and 95 points. Like the aforementioned wines, it is also part of Familia Torres's Antología collection. A blend of Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, and Merlot, this red hails from a 4-hectare vineyard in the subzone of Costers de l'Anoia which boasts exceptional llicorella slate soils. The competition judges emphasized its “complex, layered and refined palate with well-integrated oak”.

The Decanter World Wine Awards is one of the most respected international competitions, organized by the prestigious British magazine Decanter. The wines are judged by industry professionals in blind tastings held in London during the month of June. In the 2021 edition, the judges awarded 179 platinum medals (wines with 97 points or more), 635 gold medals (95–96 points), 5,607 silver medals (90–94 points), and 8,332 bronze medals (86–89 points), in addition to the highest distinction reserved for the 50 wines voted Best in Show.
To see the results of the Decanter World Wine Awards 2021, click here.

El Celleret de Família Torres, distingit com a millor restaurant en els Premis Vinari 2021

Award / 2021 · 07 · 12

El Jardí Restaurant El Celleret de Família Torres, situat a l’emblemàtica finca Mas La Plana a Pacs del Penedès, ha estat reconegut com a Millor projecte en restauració i experiència de maridatges dels Premis Vinari 2021. El certamen vinícola amb nou anys de trajectòria ha celebrat la primera gala d’estiu la setmana passada a Vilafranca del Penedès per premiar els millors vins joves i les millors propostes enoturístiques de Catalunya. També s’han distingit les vinyes de més valor paisatgístic, entre les quals figuren les de Família Torres.

El Celleret, inaugurat fa un parell d’anys, ha captivat el jurat per l’oferta enogastronòmica, que signa el xef Sergi Millet, i el seu enclavament al mig de la vinya, amb espectaculars vistes a Montserrat. Per a Miquel Torres, director general de Família Torres i cinquena generació: “Aquest és un excel·lent reconeixement a tot l’equip, que s’ha hagut d’adaptar i reinventar en un any complicat marcat per la pandèmia i que ha aconseguit tirar endavant aquest projecte amb molta il·lusió i professionalitat. Estem molt satisfets i agraïts per la bona acceptació que ha tingut el restaurant, sobretot entre el públic local”.

El restaurant de Família Torres és un espai acollidor envoltat de natura, que combina tradició i modernes tècniques d’elaboració per plasmar al plat els paisatges del Penedès. La proposta culinària consisteix en una cuina mediterrània i de mercat, basada en productes frescos de kilòmetre 0 i posada al servei del vi. Compta amb el seu propi hort regeneratiu i un corral amb gallines i galls del Penedès, en una clara defensa de la sostenibilitat que impregnen els projectes vitivinícoles de Família Torres.

La carta de vins compta amb més de cinquanta referències –gairebé totes disponibles a copes– que elabora la família cellerera a les diferents regions vitivinícoles on està present, tant a Catalunya, concretament al Penedès, Priorat, Conca de Barberà i Costers del Segre, com a les principals regions espanyoles com Rioja, Ribera del Duero, Rueda i Rias Baixas, a més de Xile i Califòrnia. Els caps de setmana, la proposta enogastronòmica d’El Celleret es completa amb música en directe per gaudir de l’experiència amb els cinc sentits.

El Celleret de Familia Torres, distinguido como mejor restaurante en los Premios Vinari 2021

Award / 2021 · 07 · 12

El Jardín Restaurante El Celleret de Familia Torres, situado en la emblemática finca Mas La Plana en Pacs del Penedès, ha sido reconocido como mejor proyecto de restauración y experiencia de maridajes de los Premios Vinari 2021. El certamen vinícola con nueve años de trayectoria ha celebrado la primera gala de verano la semana pasada en Vilafranca del Penedès para premiar los mejores vinos jóvenes y las mejores propuestas enoturísticas de Catalunya. También se han distinguido las viñas de más valor paisajístico, entre las cuales figuran las de Familia Torres.

El Celleret, inaugurado hace un par de años, ha cautivado al jurado por la oferta enogastronómica, que firma el chef Sergi Millet, y su enclave entre viñedos, con espectaculares vistas a Montserrat. Para Miguel Torres, director general de Familia Torres y quinta generación: “Este es un excelente reconocimiento a todo el equipo, que se ha tenido que adaptar y reinventar en un año complicado marcado por la pandemia y que ha conseguido tirar adelante este proyecto con mucha ilusión y profesionalidad. Estamos muy satisfechos y agradecidos por la buena aceptación que ha tenido el restaurante, sobre todo entre el público local”. 

El restaurante de Familia Torres es un espacio acogedor rodeado de naturaleza, que combina tradición y modernas técnicas de elaboración para plasmar en el plato los paisajes del Penedès. La propuesta culinaria consiste en una cocina mediterránea y de mercado, basada en productos frescos de KM0 y puesta al servicio del vino. Cuenta con su propio huerto regenerativo y un corral con gallinas y gallos del Penedès, en una clara defensa de la sostenibilidad que impregna los proyectos vitivinícolas de Familia Torres.

La carta de vinos cuenta con más de cincuenta referencias –casi todas disponibles a copas- que elabora la familia bodeguera en las diferentes regiones vitivinícolas donde está presente, tanto en Catalunya, concretamente en el Penedès, Priorat, Conca de Barberà y Costers del Segre, como en las principales regiones españolas como Rioja, Ribera del Duero, Rueda y Rías Baixas, además de Chile y California. Los fines de semana, la propuesta enogastronómica de El Celleret se completa con música en directo para disfrutar de una experiencia con los cinco sentidos.

Grans Muralles 2017 de Família Torres es corona com a Best in Show als Premis Decanter

Award / 2021 · 07 · 12

Grans Muralles 2017 (DO Conca de Barberà) de Família Torres aconsegueix per tercer any consecutiu la màxima distinció en el prestigiós certamen internacional Decanter World Wine Awards 2021 i es posiciona com un dels 50 millors vins del món. L’emblemàtic vi de Família Torres revalida el títol de ‘Best in Show’ amb 97 punts sobre 100, una distinció que han assolit únicament 9 vins espanyols -i 3 catalans- d’entre les més de 18.000 referències de 56 països. Mas La Plana 2017, un altre dels vins insígnia que el celler familiar elabora al Penedès, també ha obtingut 97 punts (i medalla de platí), la seva nota més alta en aquesta competició vinícola.

De Grans Muralles 2017, el jurat destaca especialment el seu perfil mediterrani i “la seva enorme densitat i amplitud de fruita, acidesa saturada d’aroma i abundants tanins fins” en boca. Aquest emblemàtic vi neix d’una vinya històrica als peus de les muralles que protegien el Monestir de Poblet en temps de la Reconquesta. Els sòls són profunds i pedregosos, formats per capes de graves de pissarres i granits, idonis per al cultiu de les varietats negres. Es va elaborar per primera vegada el 1996 com un cupatge de varietats autòctones i es va convertir en el primer exponent del projecte de recuperació de varietats ancestrals que va iniciar Família Torres a principis dels vuitanta, ja que va integrar la garró i anys més tard la querol.

Mas La Plana 2017 (DO Penedès) és descrit pel jurat com un vi negre “de textura voluptuosa i final llarg, amb tanins fins i sedosos i una acidesa ben integrada”. Aquest vi negre del Penedès, la regió vitivinícola més antiga de Catalunya amb 2.700 anys d’història i origen de la Família Torres, procedeix d’una vinya de cabernet sauvignon amb ceps de gairebé 60 anys, ben arrelats i equilibrats sobre sòls formats per graves, sorres i argiles integrades.

En l’edició d’enguany dels Premis Decanter, també destaca la medalla d’or i els 95 punts obtinguts per Reserva Real 2017 (DO Penedès), un altre dels vins integrants, com els dos anteriors, de la col·lecció Antologia de Família Torres. Aquest vi negre elaborat amb cabernet sauvignon, cabernet franc i merlot, neix d’una vinya de 4 hectàrees de la subzona Costers de l’Anoia, única pels sòls de llicorella. El jurat del certamen en destaca “el paladar complex, estratificat i refinat amb roure ben integrat”.

Decanter World Wine Awards és una de les competicions internacionals més reconegudes, que organitza la prestigiosa revista britànica Decanter. Les votacions es realitzen mitjançant tasts a cegues amb professionals del vi, celebrats durant el mes de juny a Londres. En aquesta edició 2021 s’han entregat un total de 179 medalles de platí (a vins amb 97 punts o més), 635 medalles d’or (95-96 punts), 5.607 medalles de plata (90-94 punts) i 8.332 medalles de bronze (86-89 punts), a més del màxim reconeixement a 50 vins considerats els ‘Best in Show’.

Per a consultar els resultats de Decanter World Wine Awards 2021, clica aquí.

Grans Muralles 2017 de Familia Torres se corona como Best in Show en los Premios Decanter

Award / 2021 · 07 · 12

Grans Muralles 2017 (DO Conca de Barberà) de Familia Torres  logra por tercer año consecutivo la máxima distinción en el prestigioso certamen internacional Decanter World Wine Awards 2021 y se posiciona como uno de los 50 mejores vinos del mundo. El emblemático vino de Familia Torres revalida el título de ‘Best in Show’ con 97 puntos sobre 100, una distinción que han alcanzado solo 9 vinos españoles de entre las más de 18.000 referencias de 56 países. Mas La Plana 2017, otro de los vinos insignia que la bodega familiar elabora en el Penedès, también ha obtenido 97 puntos (y medalla de platino), su nota máxima en esta competición vinícola.

De Grans Muralles 2017, el jurado destaca especialmente su perfil mediterráneo y “su enorme densidad y amplitud de fruta, acidez saturada de aroma y abundantes taninos finos” en boca. Este emblemático vino nace de un viñedo histórico a los pies de las murallas que protegían el Monasterio de Poblet en tiempos de la Reconquista. Sus suelos son profundos y pedregosos, formados por capas de gravas de pizarras y granitos, idóneos para el cultivo de las variedades tintas. Se elaboró por primera vez en 1996 como un cupaje de variedades autóctonas y se convirtió en el primer exponente del proyecto de recuperación de variedades ancestrales que inició Familia Torres a principios de los ochenta, al integrar la cepa garró y años más tarde la querol. 

Mas La Plana 2017 (DO Penedés) es descrito por el jurado como un tinto “de textura voluptuosa y final largo, con taninos finos y sedosos y una acidez bien integrada”. Este tinto del Penedès, la región vitícola más antigua de Catalunya con 2.700 años de historia y origen de la Familia Torres, procede de un viñedo de cabernet sauvignon con cepas de casi 60 años, bien arraigadas y equilibradas sobre suelos formados por capas de gravas, arenas y arcillas integradas.

En la edición de este año de los Premios Decanter, también destaca la medalla de oro y los 95 puntos obtenidos por Reserva Real 2017 (DO Penedès), otro de los vinos integrantes, como los dos anteriores, de la colección Antología de Familia Torres. Este tinto elaborado con cabernet sauvignon, cabernet franc y merlot, nace de un viñedo de 4 hectáreas de la subzona Costers de l’Anoia, único por sus suelos de llicorella. El jurado del certamen destaca su “paladar complejo, estratificado y refinado con roble bien integrado”.

Decanter World Wine Awards es una de las competiciones internacionales más reconocidas, que organiza la prestigiosa revista británica Decanter. Las votaciones se realizan mediante catas a ciegas con profesionales del vino, celebradas durante el mes de junio en Londres. En esta edición 2021 se han entregado un total de 179 medallas de platino (a vinos con 97 puntos o más), 635 medallas de oro (95-96 puntos), 5.607 medallas de plata (90-94 puntos) y 8.332 medallas de bronce (86-89 puntos), además del máximo reconocimiento a 50 vinos considerados los ‘Best in Show’.

Para consultar los resultados de Decanter World Wine Awards 2021, clica aquí.

5 Familia Torres wines awarded the highest ratings by Wine Spectator

Award / 2021 · 07 · 05

Familia Torres wines continue to score very highly in prestigious international publications. Most recently, a handful were featured in the June edition of the well-regarded American magazine Wine Spectator as part of a selection of Spanish wines tasted by the associate editor Gillian Sciaretta.

The list includes 5 red wines from Familia Torres, with scores ranging from 95 – the highest score awarded in the article – to 92 points, out of a possible 100. The wines in question are from 4 Catalan appellations of origin that are closely linked to the winemaking family’s history: Reserva Real 2016 from Penedès, the family’s place of origin; Mas de la Rosa 2017 and Salmos 2017 from Priorat; Grans Muralles 2016 from Conca de Barberà; and Purgatori 2016 from Costers del Segre.

The Familia Torres wine that received the highest score of 95 points was Mas de la Rosa 2017 (DOQ Priorat), winning over the taster’s palate with its elegance, tension and vibrant acidity. For Sciaretta, ‘this red offers seamless complexity with cherry, forest floor, currant and vivid mineral undertones’. She describes it using the adjectives ‘harmonious’, ‘engaging’ and ‘complex’.

Grans Muralles 2016 (DO Conca de Barberà) earned a score of 94 points thanks to its vigorous flavour with notes ‘of steeped black cherry and currant that are teamed up with graphite, wild herb and espresso underpinnings’, as well as its vibrant acidity, which ‘accentuates the tea, spice and orange peel elements, marking the long finish’.

Sciaretta gave Purgatori 2016 (DO Costers del Segre) 93 points, describing it as a powerful red but with a refined character, where ‘sinewy tannins give bold structure, with spice, mineral and wild Mediterranean herb giving depth to the finish’.

Reserva Real 2016 (DO Penedès) also received 93 points. This Penedès classic is described as ‘a powerful red, with a muscular profile marked with currant, plum and toast flavours, underpinned with anise, leather and cedar accents’, with polished and inviting tannins and a ‘mineral-laden finish’.

Finally, Salmos 2017 (DOQ Priorat) was given 92 points and described as a ‘polished and engaging red, with packed-in flavours of kirsch, ripe currant and anise’, where the ‘nicely integrated acidity keep this harmonious and balanced’.

Los 5 vinos de Familia Torres mejor valorados por Wine Spectator

Award / 2021 · 07 · 05

Los vinos de Familia Torres continúan cosechando muy buenas puntuaciones en publicaciones internacionales de prestigio. El caso más reciente es el de la reputada revista norteamericana Wine Spectator, que ha publicado en su número de junio una selección de vinos españoles catados por la directora adjunta Gillian Sciaretta.

El listado incluye 5 vinos tintos de Familia Torres, con puntuaciones que van de los 95 puntos sobre 100 –la nota máxima otorgada a vinos españoles en el artículo– a los 92 puntos. Proceden de 4 denominaciones de origen catalanas muy ligadas a la historia de esta familia bodeguera: Reserva Real 2016 del Penedès, su tierra natal; Mas de la Rosa 2017 y Salmos 2017 del Priorat; Grans Muralles 2016 de la Conca de Barberà y Purgatori 2016 de Costers del Segre.

El vino de Familia Torres que ha obtenido la puntuación más elevada es Mas de la Rosa 2017 (DOQ Priorat) que, con 95 puntos, ha conquistado el paladar de la catadora por su elegancia, tensión y vibrante acidez. Para Gillian Sciaretta, este tinto ofrece “una complejidad sin fisuras con notas de cereza, bajo bosque, grosellas y vívidos matices minerales”. Lo describe con los adjetivos armonioso, atractivo y complejo.

Grans Muralles 2016 (DO Conca de Barberà) ha sido valorado con 94 puntos gracias a su vigoroso sabor “con notas de cereza negra y grosella, que combinan con grafito, hierbas silvestres y notas de café” y también a su vibrante acidez, que “acentúa los elementos de té, especias y piel de naranja” y contribuye a su largo final.

A Purgatori 2016 (DO Costers del Segre), la directora adjunta de Wine Spectator le otorga 93 puntos y lo describe como un tinto poderoso pero con un carácter refinado, en el que “los taninos fibrosos le otorgan una estructura audaz, con especias, minerales y hierbas mediterráneas silvestres que dan profundidad al final”.

Reserva Real 2016 (DO Penedès) también ha obtenido 93 puntos. Este clásico del Penedès es descrito como “un tinto potente, con un perfil musculoso marcado por notas de grosellas, ciruelas y tostados sobre un fondo de anís, cuero y cedro”, con unos taninos pulidos y atractivos y un final mineral.

Finalmente, Salmos 2017 (DOQ Priorat) ha recibido una puntuación de 92 puntos y se describe como un tinto pulido y atractivo, con notas a grosellas maduras y anís, y una “acidez bien integrada que lo mantiene armonioso y equilibrado”.

Els 5 vins de Família Torres més ben valorats per Wine Spectator

Award / 2021 · 07 · 05

Els vins de Família Torres continuen recollint molt bones puntuacions en publicacions internacionals de prestigi. El cas més recent és el de la reputada revista nord-americana Wine Spectator, que ha publicat al número de juny una selecció de vins espanyols tastats per la directora adjunta Gillian Sciaretta.

El llistat inclou 5 vins negres de Família Torres, amb puntuacions que van des dels 95 punts sobre 100 –la nota màxima atorgada a vins espanyols a l’article– als 92 punts. Procedeixen de 4 denominacions d’origen catalanes molt lligades a la història d’aquesta família cellerera: Reserva Real 2016 del Penedès, la seva terra natal; Mas de la Rosa 2017 i Salmos 2017 del Priorat; Grans Muralles 2016 de la Conca de Barberà i   Purgatori 2016 de Costers del Segre.

El vi de Família Torres que ha obtingut la puntuació més elevada és Mas de la Rosa 2017 (DOQ Priorat) que, amb 95 punts, ha conquistat el paladar de la tastadora per la seva elegància, tensió i vibrant acidesa. Per Gillian Sciaretta, aquest vi negre ofereix “una complexitat sense fissures amb notes de cireres, sotabosc, groselles i vívids matisos minerals”. El descriu amb els adjectius harmoniós, atractiu i complex.

Grans Muralles 2016 (DO Conca de Barberà) ha estat valorat amb 94 punts gràcies al seu sabor vigorós “amb notes de cirera negra i grosella, que combinen amb grafit, herbes silvestres i notes de cafè” i també a la seva vibrant acidesa, que “accentua els elements del te, espècies i pell de taronja” i contribueix al seu final llarg.

A Purgatori 2016 (DO Costers del Segre), la directora adjunta de Wine Spectator li atorga 93 punts i el descriu com un vi negre poderós però amb un caràcter refinat, en el que “els tanins fibrosos li atorguen una estructura audaç, amb espècies, minerals i herbes mediterrànies silvestres que donen profunditat al final”.

Reserva Real 2016 (DO Penedès) també ha obtingut 93 punts. Aquest clàssic del Penedès és descrit com “un vi negre potent, amb un perfil musculós marcat per notes de groselles, cireres i torrats sobre un fons d’anís, cuir i cedre”, amb uns tanins polits i atractius i un final mineral.

Finalment, Salmos 2017 (DOQ Priorat) ha rebut una puntuació de 92 punts i es descriu com un vi negre polit i atractiu, amb notes a groselles madures i anís, i una “acidesa ben integrada que el manté harmoniós i equilibrat”.

Família Torres, la marca de vins més admirada del món segons els experts

Award / 2021 · 04 · 06

Família Torres ha estat escollida la marca de vins més admirada del món (‘The World’s Most Admired Wine Brand’) pels professionals del sector, segons el rànquing publicat per la revista de referència Drinks International. El centenari celler familiar del Penedès ha aconseguit la primera posició per cinquena vegada en les onze edicions d’aquest prestigiós rànquing global i continua encapçalant la llista europea (‘Most Admired Wine Brand in Europe’).


Aquest rànquing s’obté a partir d’una enquesta realitzada a més de 200 experts en vi de tot el món, entre els quals figuren sommeliers, compradors de vi, majoristes, propietaris de bars, Masters of Wine, escriptors de vi, educadors i altres especialistes en vi. A aquests se’ls demana que designin les cinc marques de vi que més admiren, tenint en compte aspectes com la qualitat i consistència del vi, la relació qualitat-preu i la solidesa de la marca.


Entre els elogis que ha rebut Família Torres per part del jurat, la revista britànica destaca el comentari que qualifica el celler com “un referent indiscutible a nivell internacional” o el que explica que “Família Torres continua elaborant una gamma de vins de qualitat a diferents nivells, combinant el millor de la tradició i modernitat.”
L’article també menciona algunes de les fites assolides per Família Torres el 2020, com el 150 aniversari del celler i el compliment del seu objectiu de reducció d’emissions de carboni del 30% en tot el seu abast des del 2008, mentre que ja s’avança amb la finalitat de tenir un impacte positiu en el clima el 2050.


L’editor de Drinks International, Martin Green, comenta: “The Most Admire Wine Brands 2021 posen el focus en els elaboradors més icònics, emocionants i innovadors del món”. I afegeix: “Guanyar un lloc en aquesta prestigiosa llista és un gran triomf. Hi ha milers de marques de vi que competeixen per captar l’atenció a tot el món, però només 50 marques de prestigi han aconseguit entrar en el rànquing”.


Segons Miguel Torres Maczassek, director general i membre de la cinquena generació de Família Torres: “Aquest és un gran reconeixement per a la nostra família i tot l’equip. Haver estat escollits la marca de vins més admirada del món per cinquena vegada en 11 anys ens omple d’orgull i satisfacció, i per descomptat és un enorme reconeixement a l’extraordinari treball, dedicació i atenció a la qualitat i excel·lència del nostre equip, distribuïdors i membres de la família”.

Consulta el rànquing The World’s Most Admired Wine Brands 2021 aquí

Familia Torres, la marca de vinos más admirada del mundo según los expertos

Award / 2021 · 04 · 06

Familia Torres ha sido elegida la marca de vino más admirada del mundo (‘The World’s Most Admired Wine Brand’) por los profesionales del sector, según el ranking publicado por la revista de referencia Drinks International. La centenaria bodega familiar del Penedès ha conseguido la primera posición por quinta vez en las once ediciones de este prestigioso ranking global y continúa encabezando la lista europea (‘Most Admired Wine Brand in Europe’).


Este ranking se obtiene a partir de una encuesta realizada a más de 200 expertos en vino de todo el mundo, entre los que figuran sumilleres, compradores de vino, mayoristas, propietarios de bares, Masters of Wine, escritores de vino, educadores y otros especialistas en vino. A estos se les pide que nombren las cinco marcas de vino que más admiran, teniendo en cuenta aspectos como la calidad y consistencia del vino, la relación calidad-precio y la solidez de la marca.


Entre los elogios que ha recibido Familia Torres por parte del jurado, la revista británica destaca el comentario que califica la bodega como “un referente indiscutible a nivel internacional” o el que explica que “Familia Torres sigue elaborando una gama de vinos de calidad a diferentes niveles, combinando lo mejor de la tradición y modernidad.”


El artículo también menciona algunos de los hitos alcanzados por Familia Torres en 2020, como el 150 aniversario de la bodega y el cumplimiento de su objetivo de reducción de emisiones de carbono del 30% en todo su alcance desde 2008, mientras que ya se avanza con la finalidad de tener un impacto positivo en el clima en 2050.


El editor de Drinks International, Martin Green, señala. “The Most Admire Wine Brands 2021 pone el foco en los elaboradores más icónicos, emocionantes e innovadores del mundo”. Y añade: “Ganar un lugar en esta prestigiosa lista es un gran logro. Hay miles de marcas de vino que compiten por captar la atención en todo el mundo, pero solo 50 marcas de prestigio han conseguido entrar en el ranking”.


Según Miguel Torres Maczassek, director general y miembro de la quinta generación de Familia Torres: “Este es un gran reconocimiento para nuestra familia y todo el equipo. Haber sido elegidos la marca de vino más admirada del mundo por quinta vez en 11 años nos llena de orgullo y satisfacción, y por supuesto es un enorme reconocimiento al extraordinario trabajo, dedicación y atención a la calidad y la excelencia de nuestro equipo, distribuidores y miembros de la familia”.

Consulta el ranking The World’s Most Admired Wine Brands 2021 aquí

Pages