Toda la actualidad y las noticias más interesantes de bodegas torres

Familia Torres wins World Food Travel Association award for its wine tourism experiences

Reconocimiento / 2018 · 02 · 02

Familia Torres received the Best Wine Experience award for its original De la cepa a la copa (from vine to wine) activity at the Food Trekking Awards 2018, presented by the World Food Travel Association, the world's leading authority on food tourism. The awards span 14 categories and recognize excellence in tourism experiences related to food and drink around the world. This is the third time that the family-owned Penedès winery took home the Best Wine Experience prize. 

De la cepa a la copa (from vine to wine) is an activity held at harvest time, aimed at visitors who are interested in deepening their knowledge of different grape varieties. Participants identify and pick the grapes in the vineyard, followed by a tasting of the fruit and corresponding wine. The experience is very well received, and the winery will offer it again this year to small groups in early September.

Familia Torres has received several accolades for the originality and uniqueness of the experiences it offers visitors at its winery in Pacs del Penedès. In addition to the World Food Travel Association, two leading wine guides have honored the winery this year: Familia Torres received Luxury Travel Guide's Service Excellence award in recognition of its most exclusive experiences, as well as winning Travel & Hospitality's Brand Excellence Award. The magazine Drinks International has also recognized the winery and its wine tourism experiences at several editions of the Wine Tourism Awards.

Familia Torres offers more than 20 wine experiences that invite visitors to explore and enjoy wine in a different way. Among the activities are wine pairings, introductory wine tasting workshops, blind dinners, vineyard tours, wine-and-astronomy-themed summer nights and more. The winery is part of La Carretera del Vi, a wine road initiative that brings together 13 wineries along an old Roman trading route that leads from the Penedès interior to Sitges.

 

Família Torres, distinguida per les seves experiències enoturístiques per la World Food Travel Association

Reconocimiento / 2018 · 02 · 02

Família Torres ha rebut el premi a la millor experiència entorn al vi per la seva singular proposta 'Del cep a la copa', en els Food Trekking Awards 2018 que concedeix la World Food Travel Association, la principal autoritat mundial de turisme gastronòmic. Aquests guardons, repartits en 14 categories, reconeixen l'excel·lència en les experiències turístiques relacionades amb el menjar i la beguda que s'ofereixen a tot el món; aquesta és la tercera ocasió en què el premi 'Best Wine Experience' recau al celler familiar del Penedès.

'Del cep a la copa' és una activitat que es realitza en època de verema i es dirigeix ​​a aquells visitants que volen aprofundir en el coneixement de les diferents varietats de raïm; els participants han d'identificar i recollir el raïm del propi cep, que després tastaran en forma de fruit i de vi. L'experiència té una gran acceptació i s'oferirà novament aquest any en grups reduïts a principis de setembre.

Família Torres ha estat reconeguda en diverses ocasions per l'originalitat i singularitat de les experiències que proposa als seus visitants al celler de Pacs del Penedès. Al reconeixement de la World Food Travel Association, se sumen aquest any els de dues guies de referència: Luxury Travel Guide li ha atorgat el premi 'Service Excellence' per les seves experiències més exclusives, mentre que la publicació Travel & Hospitality li ha concedit el premi 'Brand Excellence Award'. La revista Drinks International també ha distingit el celler en diverses edicions dels Wine Tourism Awards per les seves experiències enoturístiques.

Família Torres ofereix més de vint experiències perquè els visitants descobreixin i gaudeixin del vi d'una manera diferent. Les propostes inclouen des de maridatges, tallers d'iniciació al tast, àpats a cegues o passejades per la vinya fins a activitats per gaudir de les nits d'estiu que combinen vi i astronomia. El celler forma part de La Carretera del Vi, una iniciativa que aglutina 13 cellers sobre el traçat d'una antiga via de comerç romana que va de l'interior del Penedès fins a Sitges.

Familia Torres, distinguida por sus experiencias enoturísticas por la World Food Travel Association

Reconocimiento / 2018 · 02 · 02

Familia Torres ha recibido el premio a la mejor experiencia en torno al vino por su singular propuesta ‘De la cepa a la copa’, en los Food Trekking Awards 2018 que concede la World Food Travel Association, la principal autoridad mundial de turismo gastronómico. Estos galardones, repartidos en 14 categorías, reconocen la excelencia en las experiencias turísticas relacionadas con la comida y la bebida que se ofrecen en todo el mundo, siendo ésta la tercera ocasión en que el premio ‘Best Wine Experience’ recae en la bodega familiar del Penedès.

‘De la cepa a la copa’ es una actividad que se realiza en época de vendimia y se dirige a aquellos visitantes que quieren profundizar en el conocimiento de las distintas variedades de uva; los participantes deben identificar y recoger la uva de la propia cepa, que luego catarán en forma de fruto y de vino. La experiencia goza de gran aceptación y se ofrecerá de nuevo este año en grupos reducidos a principios de septiembre.

Familia Torres ha sido reconocida en varias ocasiones por la originalidad y singularidad de las experiencias que propone a sus visitantes en su bodega de Pacs del Penedès. Al reconocimiento de la World Food Travel Association, se suman este año los de dos guías de referencia: Luxury Travel Guide le ha otorgado el premio ‘Service Excellence’ por sus experiencias más exclusivas, mientras que la publicación Travel & Hospitality le ha concedido el premio ‘Brand Excellence Award’. La revista Drinks International también ha distinguido a la bodega en varias ediciones de los Wine Tourism Awards por sus experiencias enoturísticas.

Familia Torres ofrece más de veinte experiencias en torno al mundo del vino para que los visitantes descubran y disfruten del vino de una manera diferente. Las propuestas incluyen desde maridajes, talleres de iniciación a la cata, comidas a ciegas o paseos por el viñedo hasta actividades para disfrutar de las noches de verano que combinan vino y astronomía. La bodega forma parte de La Carretera del Vi, una iniciativa que aglutina 13 bodegas sobre el trazado de una antigua vía de comercio romana que va del interior del Penedès hasta Sitges. 

Milmanda de la Família Torres, millor vi blanc amb fusta segons els periodistes i escriptors del vi

Reconocimiento / 2018 · 01 · 19

Milmanda, el vi blanc més preuat de la Família Torres, continua sent considerat un dels millors vins d'Espanya pels periodistes i escriptors del vi.

Aquest exclusiu chardonnay de la Conca de Barberà, de l'anyada 2014, ha estat elegit com a 'Millor vi blanc amb barrica' a la IX edició dels Premis als Millors Vins i Espirituosos d'Espanya que atorga l’AEPEV, associació que reuneix aquests professionals, un reconeixement que ja va obtenir en les dues edicions anteriors.

Milmanda figura al palmarès d'aquesta nova edició, juntament amb 34 vins i espirituosos, elegits per votació a doble volta entre 655 marques proposades, i repartits en 11 categories.

Aquest vi, al costat de Mas La Plana, Perpetual, Reserva Real i Grans Muralles, constitueix l'Antologia Miguel Torres, una col·lecció dels cinc vins més emblemàtics de la Família Torres. Són vins únics, que representen el llegat de la família com a viticultors des de fa més de tres segles i la determinació de cinc generacions per la qualitat i l'excel·lència.

Milmanda neix de vinyes velles de chardonnay plantades a 500 metres d'altitud davant del castell del mateix nom, vinculat històricament al Monestir de Poblet i adquirit per la Família Torres el 1975. El clima mediterrani de la finca, amb influència continental, temperatures fresques i fortes oscil·lacions tèrmiques, així com els sòls argilosos i profunds, afavoreixen el desenvolupament òptim de la chardonnay, que resulta en un vi amb caràcter varietal molt apte per a la criança.

L'anyada 2014 de Milmanda ha obtingut excel·lents puntuacions en guies de referència, entre les quals destaquen els 96 punts de l'Anuari de Vins El País 2018 i els 94 punts que li ha assignat el reconegut crític de vins americà James Suckling.

Milmanda de la Familia Torres, mejor vino blanco con madera según los periodistas y escritores del vino

Reconocimiento / 2018 · 01 · 19

Milmanda, el vino blanco más preciado de la Familia Torres, continúa siendo considerado uno de los mejores vinos de España por los periodistas y escritores del vino.

Este exclusivo chardonnay de la Conca de Barberà, de la añada 2014, ha sido elegido como ‘Mejor vino blanco con barrica’ en la IX edición de los Premios a los Mejores Vinos y Espirituosos de España que otorga la AEPEV, asociación que reúne a estos profesionales, un reconocimiento que ya obtuvo en las dos ediciones anteriores.

Milmanda figura en el palmarés de esta nueva edición, junto a otros 34 vinos y espirituosos, elegidos por votación a doble vuelta entre 655 marcas propuestas, y repartidos en 11 categorías.

Este vino, junto a Mas La Plana, Perpetual, Reserva Real y Grans Muralles, constituye la Antología Miguel Torres, una colección de los cinco vinos más emblemáticos de la Familia Torres. Son vinos únicos, que representan el legado de la familia como viticultores desde hace más de tres siglos y la determinación de cinco generaciones por la calidad y la excelencia.

Milmanda nace de viñas viejas de chardonnay plantadas a 500 metros de altitud frente al castillo del mismo nombre, vinculado históricamente al Monasterio de Poblet y adquirido por la Familia Torres en 1975. El clima mediterráneo de la finca, con influencia continental, temperaturas frescas y fuertes oscilaciones térmicas, así como los suelos arcillosos y profundos, favorecen el desarrollo óptimo de la chardonnay, que resulta en un vino con carácter varietal muy apto para la crianza.

La añada 2014 de Milmanda ha obtenido excelentes puntuaciones en guías de referencia, entre las que destacan los 96 puntos del Anuario de Vinos El País 2018 y los 94 puntos que le ha asignado el reconocido crítico de vinos americano James Suckling. 

Reserva Real 2011 de la Família Torres considerat el millor vi del Penedès pel crític vinícola James Suckling

Reconocimiento / 2017 · 08 · 03

Vuit vins de Torres se situen per sobre dels 90 punts en el seu tast de vins espanyols

Reserva Real 2011 de la Família Torres destaca com a millor vi del Penedès amb 97 punts sobre cent en el tast de vins espanyols realitzat pel veterà periodista i crític de vins americà James Suckling i publicada recentment a jamessuckling.com. Considerat un dels crítics més influents del moment, Suckling qualifica aquest emblemàtic vi del Penedès de “súper elegant” i “amb un final impressionant” en el seu reportatge The alluring freshness of Spain (‘La fascinant frescor d’Espanya’), que recull els resultats de l’extens tast de prop de 1.200 vins.

Reserva Real 2011 s’elabora amb ceps de 35 anys de cabernet sauvignon, merlot i cabernet franc plantats a la petita finca de Les Arnes, un aflorament de llicorella a l’Alt Penedès. De producció limitada, el vi envelleix durant 18 mesos en bótes noves de roure francès, amb una posterior criança en ampolla de 24 mesos, si bé la qualitat dels seus tanins li proporcionarà una gran longevitat. L’any 2011 va ser especialment sec amb temperatures normals durant l’agost i setembre, fet que va afavorir la lenta maduració dels raïms.

Uns altres 7 vins de la Família Torres obtenen també més de 90 punts en el tast de James Suckling: Mas La Plana 2012 (DO Penedès) i Grans Muralles 2010 (DO Conca de Barberà) amb 95 punts; Perpetual 2014 (DOQ Priorat) i Purgatori 2013 (DO Costers del Segre) amb 94 punts, i Salmos 2014 (DOQ Priorat) amb 93 punts. Els vins Altos Ibéricos Reserva 2012 i Celeste Crianza 2014, elaborats als cellers que la Família Torres té a Rioja i Ribera del Duero, obtenen 94 i 92 punts respectivament.

Reserva Real 2011 de la Familia Torres considerado el mejor vino del Penedès por el crítico vinícola James Suckling

Reconocimiento / 2017 · 08 · 03

Ocho vinos de Torres se sitúan por encima de los 90 puntos en su cata de vinos españoles

Reserva Real 2011 de la Familia Torres destaca como mejor vino del Penedès con 97 puntos sobre cien en la cata de vinos españoles realizada por el  veterano periodista y crítico de vinos americano James Suckling y publicada recientemente en jamessuckling.com. Considerado uno de los críticos más influyentes del momento, Suckling califica este emblemático vino del Penedès de “súper elegante” y “con un final impresionante” en su reportaje The alluring freshness of Spain (‘La fascinante frescura de España’), que recoge los resultados de la extensa cata de cerca de 1.200 vinos.

Reserva Real 2011 se elabora con cepas de 35 años de cabernet sauvignon, merlot y cabernet franc plantadas en la pequeña finca de Les Arnes, un afloramiento de llicorella (pizarra) en el Alt Penedès. De producción limitada, el vino envejece durante 18 meses en barricas nuevas de roble francés, con una posterior crianza en botella de 24 meses, si bien la calidad de sus taninos le proporcionará una gran longevidad. El año 2011 fue especialmente seco con temperaturas normales durante agosto y septiembre, lo que favoreció la lenta maduración de las uvas.

Otros 7 vinos de la Familia Torres obtienen también más de 90 puntos en la cata de James Suckling: Mas La Plana 2012 (DO Penedès) y Grans Muralles 2010 (DO Conca de Barberà) con 95 puntos; Perpetual 2014 (DOQ Priorat) y Purgatori 2013 (DO Costers del Segre) con 94 puntos, y Salmos 2014 (DOQ Priorat) con 93 puntos. Los vinos Altos Ibéricos Reserva 2012 y Celeste Crianza 2014, elaborados en las bodegas que tiene la Familia Torres en Rioja y Ribera del Duero, obtienen 94 y 92 puntos respectivamente.

Torres Reserva Real 2011 considered the best Penedès wine by critic James Suckling

Reconocimiento / 2017 · 08 · 03

Eight Torres Family wines scored above 90 points in his Spanish wine tasting

The Torres Family’s Reserva Real 2011 stood out as the best wine from the Penedès region, with 97 points out of a possible 100 in the Spanish wine tasting conducted by the veteran American wine journalist and critic James Suckling, published recently at jamessuckling.com. Currently regarded as one of the most influential critics, Suckling described this iconic Penedès wine as “super elegant,” commenting that “the finish is stunning”, in his report The Alluring Freshness of Spain, which includes the results of the extensive tasting of around 1,200 wines.

Reserva Real 2011 is made using Cabernet Sauvignon, Merlot, and Cabernet Franc grapes from 35-year-old vines planted on the small Les Arnes estate, a llicorella (slate) outcrop in the Alt Penedès region. Produced in limited quantities, the wine spends 18 months aging in new French oak barrels, followed by 24 months of bottle aging, although the quality of its tannins will give it great longevity. 2011 was a particularly dry year, with normal temperatures during August and September, encouraging slow grape ripening.

A further seven Torres Family wines also scored higher than 90 points in the James Suckling tasting: Mas La Plana 2012 (DO Penedès) and Grans Muralles 2010 (DO Conca de Barberà) with 95 points; Perpetual 2014 (DOQ Priorat) and Purgatori 2013 (DO Costers del Segre) with 94 points; and Salmos 2014 (DOQ Priorat) with 93 points. Altos Ibéricos 2012 and Celeste Crianza 2014, produced at Torres Family wineries in Rioja and Ribera del Duero, scored 94 and 92 points, respectively.

Màxim reconeixement a Mas La Plana i Perpetual de la família Torres a l’International Wine Challenge

Reconocimiento / 2017 · 05 · 22

El vi Milmanda se suma al palmarès amb una medalla d’or

Mas La Plana 2012 i Perpetual 2014, dos dels vins més emblemàtics de la família Torres, obtenen la màxima distinció a l’International Wine Challenge 2017. Mas La Plana aconsegueix un doble reconeixement com a millor vi varietal (‘International Cabernet Sauvignon Trophy’) i millor vi regional (‘Penedès Cabernet Sauvignon Trophy’), mentre que Perpetual és escollit el millor vi negre del Priorat (‘Priorat Red Trophy’).

Mas La Plana, que neix de la finca homònima de 29 hectàrees al cor del Penedès, és, segons publiquen els organitzadors del certament al seu web, “un exemple impressionant  de cabernet sauvignon, amb fruita vibrant de grosella negra, notes mentolades i roure finament integrat”. A Perpetual, procedent de vinyes velles de carinyena i garnatxa plantades en pronunciades pendents de llicorella, el descriuen com “un exemple rodó i generós del Priorat, amb intensos fruits negres i notes de xocolata i nou moscada”. Els dos vins ja van ser distingits amb trofeus en anteriors edicions de l’International Wine Challenge.

Els trofeus són el major reconeixement que atorga l’International Wine Challenge a aquells vins que més destaquen en les seves diferents categories i que han rebut medalla d’or. A més de Mas La Plana 2012 i Perpetual 2014, Milmanda 2015 també ha aconseguit un or a la 34 edició d’aquest certamen, considerat un dels més reputats del món. Milmanda, el chardonnay més emblemàtic de la família Torres, neix de les vinyes que creixen a peu del Castell de Milmanda, a la Conca de Barberà.

L’International Wine Challenge ha premiat amb medalla d’or 72 vins de diferents denominacions d’origen espanyoles i ha concedit trofeus a 22 d’ells. Més de 15.000 referències de totes les regions vinícoles competien en aquest certamen, que reconeix les qualitats de cada vi mitjançant tastos a cegues per part d’un jurat format per més de 300 experts internacionals, entre Masters of Wine, sommeliers, distribuïdors, enòlegs i periodistes especialitzats. 

Máximo reconocimiento a Mas La Plana y Perpetual de la familia Torres en el International Wine Challenge

Reconocimiento / 2017 · 05 · 22

El vino Milmanda se suma al palmarés con una medalla de oro

Mas La Plana 2012 y Perpetual 2014, dos de los vinos más emblemáticos de la familia Torres, obtienen la máxima distinción en el International Wine Challenge 2017. Mas La Plana consigue un doble reconocimiento como mejor vino varietal (‘International Cabernet Sauvignon Trophy’) y mejor vino regional (‘Penedès Cabernet Sauvignon Trophy’), mientras que Perpetual es elegido mejor vino tinto del Priorat (‘Priorat Red Trophy’).

Mas La Plana, que nace de la finca homónima de 29 hectáreas en el corazón del Penedès, es, según publican los organizadores del certamen en su página web, “un ejemplo impresionante de cabernet sauvignon, con vibrante fruta de grosella negra, notas mentoladas y roble finamente integrado”. A Perpetual, procedente de viñas viejas de cariñena y garnacha plantadas en pronunciadas laderas de piedra llicorella, lo describen como “un ejemplo redondo y generoso del Priorat, con intensos frutos negros y notas de chocolate y nuez moscada”. Ambos vinos ya fueron distinguidos con trofeos en anteriores ediciones del International Wine Challenge.

Los trofeos son los mayores reconocimientos que otorga el International Wine Challenge a aquellos vinos que sobresalen en sus distintas categorías y que han recibido medalla de oro. Además de Mas La Plana 2012 y Perpetual 2014, Milmanda 2015 también ha conseguido un oro en la 34 edición de este certamen considerado uno de los más reputados del mundo. Milmanda, el chardonnay más emblemático de la familia Torres, nace de las viñas que crecen al pie del Castillo de Milmanda, en la Conca de Barberà.

El International Wine Challenge ha premiado con medalla de oro 72 vinos de diferentes denominaciones de origen españolas y ha concedido trofeos a 22 de ellos. Más de 15.000 referencias de todas las regiones vinícolas competían en este certamen, que reconoce las cualidades de cada vino mediante catas a ciegas por parte de un jurado formado por más de 300 expertos internacionales, entre Masters of Wine, sommeliers, distribuidores, enólogos y periodistas especializados. 

Páginas