Torres Brandy entre les marques preferides pels bartenders segons Drinks International

Reconeixement / 2019 · 02 · 22

Torres Brandy escala posicions en el rànquing de marques preferides pels bartenders el 2019 segons Drinks International. A l'informe anual que elabora la prestigiosa revista britànica a partir d'una enquesta a més d'un centenar de bars considerats els millors del món, aquest brandi del Penedès ocupa el sisè lloc entre les marques que avui són tendència ('Top trending brands') i el cinquè entre les més venudes ('Bestselling brands') de la seva categoria, on figura com l'únic brandi espanyol.

 

Torres Brandy ascendeix una posició en ambdues llistes en comparació al rànquing de l'any passat. De fet, després de la seva incursió en aquest rànquing fa cinc anys, ha anat millorant el seu posicionament en cada edició, fet que confirma el ressorgiment d'aquesta categoria històrica a la cocteleria. La versatilitat de Torres 15, un brandi actual i sofisticat que acaba de renovar la seva imatge, és un dels aspectes que més aprecien els bartenders i la seva presència s'ha consolidat en bars de tot el món.

 

L'informe també inclou un altre destil·lat de Juan Torres Master Distillers, la divisió dedicada a l'elaboració de destil·lats de Família Torres. Es tracta del pisco xilè El Gobernador, que ha ascendit set llocs en un any, situant-se en el número tres de les marques més venudes i també de les més apreciades de la seva categoria el 2019. Segons Drinks International, el 16% dels bars enquestats ja el considera una de les seves tres marques preferides. És un pisco especialment apreciat per la seva exuberant aroma floral, amb notes de rosa i gessamí, i una boca rodona amb un final llarg i persistent.

 

A l'informe anual de marques 2019 de Drinks International publicat aquest mes de febrer han participat 127 locals de 38 països. El 39% d'aquests establiments es troben a Europa, el 34% a Àsia, el 10% a Nord Amèrica i a Australasia. Els bars participants són guanyadors o nominats de competicions com 'The World' s Best 50 Bars 'o "Tales of the Cocktail's Spiritted Awards', de manera que aquest rànquing és un excel·lent indicador de les tendències de consum als millors bars del món i un referent en el sector.