El II Wine & Culinary International Forum reuneix a Barcelona els millors experts en gastronomia

Esdeveniment / 2014 · 09 · 27

Un espectacle gastronòmic que ha demostrat que les fronteres en el món del vi i la cuina han deixat d’existir.

Grans figures del món de la gastronomia han participat avui a Barcelona a la segona edició del Wine & Culinary International Forum, un congrés internacional bianual sobre l’harmonia entre el vi i la cuina. Sota el lema “Creativitat i Mercat”, sommeliers, cuiners i periodistes de primera línia nacional i internacional han debatut i profunditzat sobre la complementarietat del vi i la cuina i han analitzat models d’èxit d’alguns dels mercats internacionals del vi més importants del món, a través de tallers, show cooking i conferències.

Més de 250 experts del sector de tots els racons del món han gaudit d’aquest interessant fòrum en el que s’han servit més de 3.000 degustacions i s’han degustat més de 8.500 copes de vi de tot el món.

L’esdeveniment, patrocinat per la Fundació Dieta Mediterrània i Bodegues Torres, ha tingut lloc al Majestic Hotel & Spa Barcelona i ha estat dirigit al públic professional. El programa del congrés ha estat elaborat gràcies a l’inestimable suport i coneixement del Comitè Assessor del fòrum, dirigit per Víctor de la Serna i integrat per François Chartier, Nick Lander i Josep Roca, amb la coordinació de Montse Alonso i Juan Manuel Bellver.

L’esdeveniment s’inclou dins del 2014, Any Internacional de la Dieta Mediterrània (www.2014dietamediterranea.com).