Pregunta als nostres experts

Pregunta'ns

Registra-t'hi o inicia sessió per fer la teva pròpia consulta

Cerca

Cerca entre les consultes més freqüents.

Glossari

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z

S

Saborós
Gust definit per gran varietat de trets que mantenen un sabor suau i agradable.
Sagnament
Procediment pel qual es separa la pell del most, escorrent-lo, de manera que el líquid cau i els residus sòlids es retenen.
Salí
L’aroma d’un fino en l’envelliment del qual ha intervingut una gran quantitat de flor.