SENTIR EL VI

Nous espais, noves experiències

La col·lecció experiencial de la Família Torres al Penedès acaricia allò excels de la mà de tres selectes novetats i un acabat d'inaugurar espai enogastronòmic, que atorguen al concepte d’ enoturisme noves cotes de personalitat, elegància sensitiva i qualitat.

 

 

Signature Wine Experiences

Tres noves experiències que parteixen de la intimitat i la relació directa amb el patrimoni vitivinícola i les més reconegudes etiquetes de Família Torres, aprofundint en la seva elaboració i evolució, tast en bota o tasts verticals. Una immersió en la identitat, valors i la filosofia del celler envers la terra i el seu fruit:

 

 

Vertical Wine Experience

Un tast vertical de Mas La Plana i Milmanda, dos dels vins d’Antologia de Família Torres, per comprendre de manera empírica i hedonista l'entropia de la vinya i la seva susceptibilitat davant els canvis ambientals de tres diferents anyades, a més del seu tast en bota . Perquè una subtil diferència pot marcar una gran personalitat.

 

 

 

Exclusive Wine Experience

Quan la naturalesa s'expressa. Set vins de prestigi elaborats en diferents regions de Catalunya, Xile i Califòrnia, maridats amb formatges i pernils artesans. Un recorregut que es fon amb les vinyes de Mas la Plana i que proposa una immersió total en el compromís de la Família Torres envers la terra. Una experiència que ens acosta als nostres entorns a cada copa.

 

 

 

Legacy Wine Experience

El que érem. El que som. Allò après. El llegat. Allò compartit. Història i tradició en una proposta que té Mas La Plana com a principal protagonista, desgranant les tres etapes de la seva elaboració: vinya, bota i ampolla, amb un tast en cada etapa, i dels vins que integren la col·lecció Antologia Família Torres: Reserva real (DO Penedès), Perpetual (DOQ Priorat), Grans Muralles i Milmanda (DO Conca de Barberà). Perquè allò viscut ahir fa una mena de cronologia personal embotellada dels nostres vins del demà. Vanguardia sensitiva.

 

 

 

“El Celleret”

 

El binomi Vi i Gastronomia adquireix una nova dimensió en forma de nou espai enogastronòmic de Família Torres. Un espai elegant i acollidor on gaudir de la millor cuina de proximitat, amb Montserrat a l'horitzó i un jardí que es fon amb la vinya de Mas la Plana sota els nostres peus.


 

El nou espai del celler respon a un esperit serè i elegant. Una extensió de la llar on deixar-se portar per una cuina mediterrània d'autor, elaborada amb productes de qualitat i proximitat. Propostes que combinen tradició i modernitat, amb el vi com a protagonista.

 

 

 

Imatges del nou espai enogastronòmic que ofereix El Celleret (Família Torres), al celler de Pacs del Penedès.

 

 

El nou espai compta amb dos ambients diferenciats i versàtils. L'interior, banyat amb llum natural, amb una orientació en tastos i maridatges, i l'exterior, amb una terrassa a peu de vinya i un jardí típicament mediterrani, que ofereix racons idíl·lics i que configura un Tot perfecte que ens defineix: Paisatge, Gastronomia i Vi.

 

 

Accedeix als comentaris

Per deixar comentaris has d'estar registrat i iniciar sessió

Inicia sessió o registra't