ENOTURISME D’HIVERN

Quietud exterior, calidesa interior

Habitem en un entorn privilegiat; un entorn que gaudeix d'hiverns relativament suaus i que en els seus blaus dies de sol ens convida a sortir i redescobrir senders i pistes que, inevitablement, ens connecten.


 

Perquè aquí tots els camins condueixen a la vinya i al celler, on al seu interior espera la calidesa de el vi i la trobada.

 


 

Així, realitzant un exercici de conceptualització i unint l'intangible i allò material, concebem per als nostres visitants les Signature Wine Experiences, per capturar l'essència natural i cultural del nostre entorn i oferir-la en un seguit d'activitats singulars amb l'objectiu de comprendre i apreciar la terra des del vi. L'empremta de l'experiència, la cura per l'entorn i el patrimoni històric que ens envolta:

 

 

 

La Vertical Wine Experience combina la visita al celler Waltraud i una degustació en bóta, amb el tast vertical de dos dels vins més representatius de Família Torres, per comprendre la incidència de les fluctuacions climàtiques en ells.

 

 

 

 

L’expressió de la terra es despulla en l’ Exclusive Wine Experience. Mas La Plana, la finca, acull una passejada per entre les seves vinyes, que culmina en un tast dels vins més especials de la família, envoltat de bótes, amb formatges artesanals i pernil ibèric de gla.

 

 

 

La nostra historia. El nostre passat i present resideixen en la Legacy Wine Experience. Un llegat experiencial d'elegant evolució que després de 150 anys se'ns mostra en la seva esplendor, i al seu torn nu davant dels nostres ulls i paladars. La col·lecció Antologia Miguel Torres espera, com a exercici tangible i embotellament del transcórrer del temps.

 

 

 

A l'hivern, les vinyes se'ns presenten com absències; bells espectres de sarment i fusta dorment, retallats a l'horitzó. Una quietud que convida a perdre la vista i trobar la introspecció. Un deixar-se portar entre les fileres i enfonsar els peus a terra.

 

 

 

 

Després de perdre’s en una mar de vinya, l'ànima demana arribar a port, atracar i desembarcar en interiors de calidesa. On la gastronomia se'ns torna mirall i el maridatge es fa inevitable.

 

 

Benvinguts al Jardí Restaurant El Celleret. 

 


 

Un indret que respon a un esperit serè i elegant, amb la intenció de ser una extensió de la llar, on deixar-se portar per una cuina de proximitat que, a mode de tapes i plats d'autor, subratlla la identitat dels vins de Família Torres i el generós rebost terrenal i marítim que representa el Penedès i el Mediterrani. 


 

Viticultura i enologia, gastronomia, conservació de l'entorn natural i patrimonial, així com un llegat històric i cultural, són el cor que dóna vida i impulsa la creació contínua de noves propostes i experiències; un fet reconegut del que gaudir-ne i compartir.

Accedeix als comentaris

Per deixar comentaris has d'estar registrat i iniciar sessió

Inicia sessió o registra't