Bar Isabel

Un trosset de l’ànima de Barcelona a Toronto.

De la vocació per transmetre el nostre llegat i experiència, per oferir el millor que la vinya ens regala, vam teixir una mena de xarxa d'amics i col·laboradors que fan del nostre món una gran llar, polièdric, d'infinits perfils i identitats però que convergeixen en el amor pel vi i la gastronomia de qualitat. 

A Toronto, Canadà, el Bar Isabel encarna l'ànima cosmopolita de la ciutat, oferint un mosaic culinari i enològic, on la inspiració resideix en un àuria conceptual i hedonista que respira aires de Barcelona.


 

Alessandro Pietropaolo, Co-propietari, director general i responsable de vins, ens explica l'origen d'aquesta aventura: "Bar Isabel és la criatura fruit de el temps que el xef Grant va passar menjant i bevent a Barcelona i viatjant per Espanya. Quan vam obrir el 2013, pràcticament no hi havia cap lloc on gaudir de cuina espanyola a Toronto. Volíem presentar un estil de menjar diferent, així com el ric paisatge de les regions vinícoles d'Espanya i la seva cultura ".

 

El director Alessandro Pietropaolo (esq.) i el responsable de vins i xef Grant van Gameren (dreta), de Bar Isabel.

 

 

 

La singularitat de Toronto és, precisament, la seva pluralitat. Un mosaic d'orígens, vivències i històries i, per descomptat, un ventall gastronòmic que neix de la vella Europa per donar color i sabor a una de les ciutadanies més heterogènies de nord Amèrica.

  

Així, Bar Isabel té, en el geogràfic, un peu al barri italià i un altre en el portuguès, ancorats tots dos en l'esperit espanyol, germen de la criatura: "Toronto és una ciutat meravellosa per a ser restaurador, perquè té accés a moltes cultures i ingredients diferents. Grant, jo i l'equip de gestió d'obertura som nadius de Toronto i vam créixer en aquest mosaic de cultura alimentària. Ens sentim orgullosos de contribuir amb una cosa única a aquesta cultura. La nostra ubicació, a cavall entre la petita Itàlia i el petit Portugal, un veïnat amb una llarga història d'immigrants europeus (els meus avis, per exemple) i restaurants de la vella escola, té el pedigrí perfecte mentre conserva un perfil urbà ", afegeix Alessandro .


 

També, la llista de vins vesteix amb etiquetes d'Espanya i Portugal en particular, i europees en general, així com les grans estrelles de país. Una llista de vins que, guardonada, se sap de les més completes de Canadà. "El nostre objectiu és representar regions i elaboradors clàssics, així com nous, prometedors i emocionants. Els nostres clients esperen provar alguna cosa nova, difícil de trobar i ser guiats pels vins d'Espanya, d'una manera que poques llistes de vins de restaurants ofereixen al País", assegura Alessandro.

 

 

Ànima cosmopolita, Bar Isabel (Toronto) ofereix un mosaic culinari i enològic, on la inspiració resideix en una àuria conceptual amb aire de Barcelona.

  

“Visitar Bar Isabel és com entrar en una taverna de Barcelona, amb música, decoració i un menú a joc. Som coneguts i estimats per la nostra autèntica atmosfera de el vell món i el nostre deliciós menú de plats petits d'inspiració espanyola”.

  

El coneixement d'Alessandro sobre els vins de Família Torres és profund i longeu, així com la seva relació entre si: "He treballat amb vins de Família Torres des que vaig començar com un jove cambrer a Mont-real, i els vins han estat en gairebé totes les llistes amb les que he treballat des de llavors. He visitat el seu celler i assistit a diversos seminaris, i crec que qualsevol llista de vins espanyols sense un dels Família Torres la consideraria incompleta ", opina Alessandro.


 

Un maridatge?

 

 

Mas La Plana combinat amb el nostre tall de Vedella d' Ontàrio no pot ser vençut. O Grans Muralles 2010, de la mà del nostre exclusiu pop rostit, acompanyat de xoriço i les nostres patates braves. Ideal!”

 

 

Bar Isabel cuina plats contemporanis d’Espanya, amb ingredients locals frescos i les millors importacions europees.


 

…i un desig?


 

"Espero que Família Torres continuï elaborant els vins altament polits i ben fets pels quals són coneguts; vins a l'avantguarda de la innovació en el món de l'enologia. Personalment soc un gran admirador del seu enfocament i dedicació en la sostenibilitat, alhora que manté una sensibilitat familiar. És impressionant veure que encara és així, especialment després de 150 anys d'història ", apunta Alessandro. I brindem amb ell pels molts més que vindran.

Accedeix als comentaris

Per deixar comentaris has d'estar registrat i iniciar sessió

Inicia sessió o registra't