ALAN DENNIS

Encarregat en Spec’s Wine, Spirits & Finer Foods (Houston, Texas)

Un trosset de casa a Texas.

 

Spec's és una mena de cova de les meravelles sense fi per als amants del bon menjar i el bon beure, - (el bon viure) - des de la seva gènesi en 1962, a Houston, Texas. Una institució familiar que compta amb tres generacions lliurades a satisfer paladars de tota mena i condició; bon vi mitjançant.

 

 

 

Alan Dennis és responsable de compres dels vins de Spec's, una tasca àrdua si tenim en compte que ja són 180 boutiques situades a lo ample i llarg dels estats. Spec's va ser fundada el 1962 a Houston, Texas, i ha estat una institució familiar des de la seva creació. Actualment es troba a càrrec de la segona i tercera generació de la família fundadora. Alan es va unir a l'aventura el 2010 i immediatament el van animar a centrar-se en el vi, cosa que s'ha pres molt seriosament i en el que segueix aprofundint amb passió. 

Alan Dennis, responsable de compres dels vins de Spec’s.

 

Familia Torres: La diversitat de les seves cartes sembla abraçar la pròpia heterogènia dels habitants de la ciutat ...

Alan Dennis: Així és. Houston és especial a causa de la gran diversitat de persones que viuen aquí; per la qual cosa Spec’s no deixa de ser un mirall, una representació d'aquesta mateixa diversitat, però en tot el relacionat amb el vi, els licors, la cervesa i la gastronomia, amb la intenció de donar cabuda a tothom qui entri per la porta.

 

FT: Una de la singularitats de Spec's és el seu extensíssim nombre de vins. Una mena de cova de les meravelles i un parc d'esbarjo per a adults amb curiositat ...

AD: Quan vaig començar teníem al voltant de 16,000 etiquetes de vi. Posteriorment, hem reduït una mica aquest nombre, però el nostre objectiu sempre serà oferir la selecció de vins més àmplia possible. Tenim vins reconeguts i petits elaboradors molt exclusius per oferir l'oportunitat de dur-se a casa un estàndard de qualitat, i alhora tastar alguna cosa nova i emocionant.

 

Lindy Rydman, la propietària de Spec’s, el president John Rydman i la seva filla Lisa Rydman a la botiga insígnia de Houston. La cadena de botigues de licors més gran de l’estat de Texas. Foto: Michael Stravato para The Texas Tribune.

 

 

FT: Camins propers. Spec's i la família Torres arrelen des d'un llegat familiar, amb la mirada posada en el llarg termini ...

AD: Els vins i brandis de Família Torres cada vegada estan més assentats a Spec's; són sol·licitats amb freqüència. Després d'haver vist tota la feina que està fent la família Torres per explicar i desenvolupar una millor comprensió de les varietats natives catalanes, i els esforços en la lluita contra el canvi climàtic, posant en marxa diferents projectes, no tinc cap dubte que l'interès dels amants del vi a casa nostra va en augment. A més, serà extraordinàriament beneficiós per a molts elaboradors en el futur. És encoratjador conèixer a persones que contínuament qüestionen els paradigmes de la viticultura i l'enologia. El compromís de Família Torres és inspirador.

 

Texas i Penedès units per una herència que transcendeix el sanguini per fer de les generacions familiars i de dos cognoms, garantia de llegat familiar i dedicació.

 

Accedeix als comentaris

Per deixar comentaris has d'estar registrat i iniciar sessió

Inicia sessió o registra't