AITOR OLANO

Propietari del Restaurant Izkiña (Pasaia, País Basc)

Mantenir un contacte personal i directe amb la bona gent que diposita la seva confiança en Família Torres i en els nostres vins, possibilita oferir solucions adaptades a cada moment i cada perfil gastronòmic. Vins singulars per a plats singulars.

 

 

 

Però, abans de res, pintar de vi la geografia gastronòmica del nostre món ens regala l'oportunitat de conèixer i relacionar-nos amb persones com Aitor Olano, orgullós propietari del Restaurant Izkiña. Cuina del mar amb ànima que troba el seu lloc en el foc lent de l'herència culinària del nord.

 

 

“Izkiña va ser fundat pel meu pare, Cassià Olano, el 1967. Poc després, la meva mare, M. Carmen Otegui, es feia càrrec de la cuina. En poc temps, Ikziña va esdevenir un referent en cuina del mar.”

 

Sala principal del Restaurant Izkiña (Pasaia, País Basc).

 

Després de diverses remodelacions, Izkiña manté la referència culinària del bon peix i marisc. Tan gran responsabilitat recau des de 1996 a l’ Aitor, que ha comprès la importància del vi com a inspiració i dinamització de la seva cuina.

 


 

L’ Aitor coneix bé al seu celler; hi busca el suport d'una carta de vins amb multitud de referències, i un gran vestuari de possibilitats organolèptiques per al paladar de cadascú. A l’ Izkiña, el vi blanc i els escumosos de qualitat copen el protagonisme, sense oblidar algunes selectes etiquetes negres.

 

Sala reservada del Restaurant Izkiña (Pasaia, País Basc).

 

 

“Sempre hem comptat amb referències de Família Torres, tant en vi com en brandi. Els meus convidats solen gaudir tant amb Waltraud com amb l'escumós Vardon Kennet, passant per Mas La Plana amb les nostres referències càrnies”. 

De la mateixa manera que l’ Aitor manté el bon nom familiar i la reputació de l’ Izkiña, exalça el valor, per la nostra part, de no conformar-se mai amb els èxits assolits i orientar-se sempre cap a l'excel·lència. Gràcies Aitor per la confiança. Per molts anys d’ Izkiña.

Accedeix als comentaris

Per deixar comentaris has d'estar registrat i iniciar sessió

Inicia sessió o registra't