VINS DE FAMÍLIA TORRES COM A INSPIRACIÓ NADALENCA (III)

A taula posada amb @saboresymomentos (#7vinos7mesas)

Sabem que el vi pot ser objecte i subjecte d'inspiració en molts àmbits creatius. I l'estilisme o la decoració no són aliens a aquest fet. Així, en col·laboració amb @saboresymomentos, us proposem idees originals per vestir les vostres taules nadalenques, a partir de vins diferents de Família Torres.

 

@saboresymomentos ens proposa decorar la taula tot inspirant-se en els vins: 

 

 

PAZO DAS BRUXAS (DO RÍAS BAIXAS)

Inspirada en la nota de tast de Pazo das Bruxas@saboresymomentos orbita sobre tons clars, "amb tocs or i verd, molt verd!".

 

 

La estilista @saboresymomentos sirve el vino Pazo das Bruxas de Familia Torres, fuente de inspiración para su mesa navideña.

L'estilista @saboresymomentos servint el vi Pazo das Bruxas de Família Torres, font d'inspiració per a la seva taula de Nadal. 

 

 

“Les estovalles les volia de to blanc trencat, en aquesta ocasió he fet servir unes estovalles d'herència de lli amb uns brodats molt subtils i delicats de color crema. He volgut afegir unes estovalles individuals en un to crema més pujat per tal que estigués en gamma, però aportant un toc càlid.”

 

 

Per elaborar la garlanda s'han usat branques d'avet, d'eucaliptus de fulla rodona i eucaliptus de fulla més allargada. "Les he anat col·locant esglaonadament al llarg de la taula. He afegit unes flors blanques de mides diverses entre mitjanes i petites, que he intercalat amb unes pomes verdes i vermelles i unes llimones fresques per evocar els matisos de la nota de tast de l'albariño."

 

 

Mesa creada por la estilista @saboresymomentos, dónde el vino Pazo das Bruxas ha sido la inspiración de su creación.

Taula creada per l'estilista  @saboresymomentos, on el vi Pazo das Bruxas ha estat la inspiració de la seva creació.

 

 

Pel que fa a la vaixella, la proposta abraça la porcellana de diferents textures, i juga amb les brillantors. "El joc de coberts durat li dona aquest toc festiu que volia i que es complementa amb els anells de metall que donen forma als tovallons de lli.”

 

 

Decoración de la mesa, creada por @saboresymomentos e inspirada en el vino blanco Pazo das Bruxas propiedad de Familia Torres, dónde se puede ver todos los detalles de la creación.

Decoració de la taula, creada per @saboresymomentos i inspirada en el vi blanc Pazo das Bruxas, propietat de Família Torres, on es poden veure tots els detalls de la creació. 

 

 

Tot seguit, uns vasos d'aigua de color verd complementen i suposen un contrast a les copes de vi clàssiques que aportaran verticalitat. "Per finalitzar completarem amb moltes espelmes, algunes més fines en canelobres daurats, i unes altres més gruixudes en tons verds i ivori, però totes ben alt per tal que aportin altura a l'estilisme i un toc preciós de llum càlida."

 

 

SECRET DEL PRIORAT (DOQ PRIORAT)

La segona proposta de @saboresymomentos, es basa en el vermell com a idea matriu.

 

 

La estilista @saboresymomentos colocando a la mesa el vino Secret del Priorat de Familia Torres, fuente de inspiración para su mesa navideña.

L'estilista @saboresymomentos posant el vi Secret del Priorat de Família Torres, a la taula, font d'inspiració per a la seva taula de Nadal. 

 

 

“Per muntar-la em vaig inspirar en la nota de tast Secret del Priorat i les seves aromes del romaní i de la farigola.”

 

 

Mesa creada por la estilista @saboresymomentos, dónde el vino Secret del Priorat ha sido la inspiración de su creación.

Taula creada per l'estilista @saboresymomentos, on el vi Secret del Priorat ha estat la inspiració de la seva creació.

 

 

Capa a capa. Pas a pas. Unes estovalles de blanc trencat d'herència de lli a mode de tela, sobre la qual s'hi obre camí un reguerall de seda vermella. "Un centre rodó encimbella la taula. Volia que tingués molt protagonisme i hi aportés calidesa, per tant ho he muntat fent servir espelmes de tres alçades, boles de Nadal clivellades en plata, uns vasets platejats que deixen passar la llum de les petites espelmes al seu interior i una corona vegetal que envolta el centre, feta d'eucaliptus, alguna flora seca amb ramells de boletes de pebre vermell."

 

 

Centro de mesa creado por la estilista @saboresymomentos, dónde el vino Secret del Priorat ha sido la inspiración de su creación.

Centre de taula creat per l'estilista @saboresymomentos, on el vi Secret del Priorat ha estat la inspiració de la seva creació. 

 

 

El camimoi s'obre pas acompanyat de pompons de farigola fresca, espelmes diferents en tons ivori, crema i bordeus, que aporten calidesa i altura a l'estilisme i una bola platejada preciosa "que dona el toc nadalenc que  m'agrada molt."

 

Pel que fa al parament de la casa, una vaixella blanca amb relleus; uns tovallons de lli gruixut en to rosat (per suavitzar el vermell del camí de la taula) nuats amb uns cordills i unes branquetes de romaní; i un joc de coberts platejat que acompanya perfectament els platets del pa, platejats també.

 


Decoración de la mesa, creada por @saboresymomentos e inspirada en el vino tinto Secret del Priorat propiedad de Familia Torres, dónde se puede ver todos los detalles de la creación.

Decoració de la taula, creada per  @saboresymomentos i inspirada en el vi negre Secret del Priorat, propietat de Família Torres, on es poden veure tots els detalls de la creació. 

 

 

La cristalleria sòbria per tal que hi aporti brillantor i verticalitat, sense treure-li protagonisme als colors de la zona central de la taula. A mode de toc final, unes branquetes d'eucaliptus i uns subtils ramells frescos de pebre vermell, donen els tocs de color sobre les estovalles crues, "que acompanyen els matisos de color del vi que tastaran els nostres comensals".

 

Hem vist com l'encarnació material del vi pot ser una font d'inspiració per fer d'una taula nadalenca un concepte, una idea que ens aculli i ens reculli. Llar, al cap i a la fi.

Accedeix als comentaris

Per deixar comentaris has d'estar registrat i iniciar sessió

Inicia sessió o registra't