Un llegat construït amb l'esforç de cinc generacions

1928

1928

Comença la destil·lació de vins i criança de brandis.

Naixement de productes
Innovacions en l’elaboració

1940

1940

Reconstrucció del celler. Venda de vi embotellat sota etiquetat amb les marques de l’empresa.

Marc històric
Innovacions en l’elaboració

1966

1966

Inicis de viticultura i enologia modernes. Comencen les plantacions de varietats de ceps de fora, com cabernet sauvignon i chardonnay.

Innovacions en l’elaboració

1970

1970

S’introdueix la nova tècnica de fermentació dels vins blancs amb temperatura controlada.

Innovacions en l’elaboració

1980

1980

Nova etapa en l'elaboració de vins negres. Es milloren les tècniques d’elaboració de vins negres amb la millora dels processos de fermentació, treballant amb vins procedents de ceps el rendiment per hectàrea dels quals s’ha reduït i controlat. L’envelliment en roure es perfecciona realçant la importància dels tanins procedents dels raïms (vegetals) per sobre dels que provenen de la fusta.

Innovacions en l’elaboració