Les Vinoteques Torres

Visita les nostres Vinoteques, punts de trobada on compartir un bon menjar i un bon vi.

Torres consolida el seu compromís amb la cuina d’avantguarda mitjançant les vinoteques, espais on gaudir de la millor experiència enogastronòmica en companyia de la teva gent i dels que comparteixen la teva passió. En les diferents vinoteques Torres podràs degustar una gran oferta de vins, des dels més exclusius als més tradicionals, amb la possibilitat de poder-los comprar per gaudir-ne a casa.

 

Les vinoteques Torres
La Vinoteca Torres Barcelona

La Vinoteca Torres Barcelona

Passeig de Gràcia 78 08008 Barcelona

Horari de dilluns a dijous i diumenge de 10 a 1h
Divendres i dissabtes de 10 a 2h

41°23'38"N 02°09'47"E

Història i localització

Espai exclusiu on els vins Torres i la cuina de Manel Jiménez es fonen amb la llum i el Mediterrani. Situada al centre de Barcelona, es tracta d’una posada en comú juntament amb Grupo SAGARDI que dóna com a resultat una singular proposta culinària i enològica.

Jaime Torres, fill de viticultors del Penedès, va viatjar a Cuba el 1855, on va treballar en una coneguda botiga d’ultramarins. El seu germà Miguel li enviava, des del port de Barcelona, vins i productes típics de Catalunya, que ell oferia als emigrants acabats d’arribar, en una llarga taula.

Avui, aquella taula llarga per compartir la passió pel vi, la família, els amics i els nouvinguts s’ha recuperat a Barcelona. S’ha tancat el cercle. Al passeig de Gràcia. A la Vinoteca Torres.

Restaurant Miguel Torres de Santiago de Xile

Restaurant Miguel Torres de Santiago de Xile

Isidora Goyenechea 2874 Vitacura

Horari de dilluns a diumenge de 12.30 a 23.30h

33°24'48"S 70°36'10"W

Història i localització

Descobreix el procés d’elaboració dels vins Torres, des de la vinya fins a la degustació, en aquest restaurant situat en un dels carrers més concorreguts de la capital xilena.

Tapes i vins. Elegància i modernitat. Vine a conèixer el Restaurant Miguel Torres a Santiago. Ubicat en un dels carrers amb més restaurants de la capital xilena, sorprèn gratament per la seva decoració moderna, la presència de cuir i fusta i per les pantalles que mostren la producció dels vins Torres des de la vinya fins a la degustació que es fa en ampolla.

Amè i intimista, ofereix tapes i montaditos especials per a l’hora de dinar i altres per al sopar. A més, presenta una sòlida carta gastronòmica que no deixarà indiferent el comensal. Un bon lloc per compartir i gaudir amb els vins d’aquesta bodega internacional.

La Vinoteca Torres de Xangai

La Vinoteca Torres de Xangai

20 Donghu Lu (near Huai Hai Lu) Xangai

Horari de dimarts a diumenge de 11 a 15h i de 18 a 22:30h

31°13'00"N 121°27'14" E

Història i localització

Gaudeix a les vinoteques Torres de Xangai d’una excel·lent proposta gastronòmica que uneix el millor del país asiàtic i l’essència del Mediterrani amb els vins Torres més exclusius.

La Vinoteca Torres va obrir l’octubre de 2008, seguida per la Vinoteca Torres On the Bund l’octubre de 2012. Les dues vinoteques Torres de Xangai es caracteritzen per ser llocs exclusius on gaudir dels millors vins Torres acompanyats d’una proposta gastronòmica excel·lent, a càrrec del xef Willy Trullas Moreno.

Mentre que la proposta de la Vinoteca Torres Centro ens transporta a Espanya i als seus països veïns amb una gran varietat de sabors mediterranis, la Vinoteca Torres on The Bund té una oferta més enginyosa i divertida, que inclou tapes modernes i arrossos a l’estil de Barcelona però seguint l’estructura Yin Yang de la cuina xinesa.

La Vinoteca Barcelona de Bahréin

La Vinoteca Barcelona de Bahréin

Bldg 119, Road 3931, Block 338 Manama, Bahréin

Horari de dilluns a diumenge de 12:00h a 0:00h

26°12'51.5"N 50°35'39.4"E

Història i localització

Entre gratacels audaços i socs de bullici ancestral trobem la Vinoteca Barcelona de Manama, a Bahréin, un espai que trasllada al Golf Pèrsic tot l'essència del Mediterrani.

L’oferta gastronòmica es basa en la cuina mediterrània d’autor, amb plats típics i una selecció àmplia de tapes creatives.

La carta és obra del barcelonès Joan Gómez, director del restaurant i executive chef, amb la col·laboració de Sergi Millet, xef del restaurant Mas Rabell de Bodegues Torres. Pel que fa a l’oferta de vins, són més de 40 vins i destil·lats que l’establiment ofereix en exclusivitat, tant en copes com en ampolla, elaborats per Torres en les diferents zones vinícoles espanyoles, i també a Xile i Califòrnia.