Beure’s el món, a glops d’emocions.

Per Zoltan Nagy

Sóc un amant dels mars, de les albes, d'emocionar-me, de plorar, de riure sense parar, d'abraçar, de besar i tornar a besar, d'estimar, de compartir, de viatjar, de conèixer gent nova i altres cultures, de gaudir de cada segon de la vida i també... de gaudir del vi i d'explicar històries. Històries que en algun moment de la teva vida t'han marcat, d'alguna manera, per sempre.

 

Gràcies als vins, mai perdrem el somriure, sense importar al país que on un es trobi.

 

Vins com Perpetual, que neix com un homenatge als vins de guarda, aquells vins que són capaços de vèncer el temps. Vins que, en la seva fase olfactiva, ens estarrufen la pell. Indiferentment del lloc del planeta on ens trobem, la seva essència et portarà sempre fins al Priorat, una àrea vinícola singular, amb les seves terrasses de llicorella que vesteixen un paisatge des de fa vuit segles.


 

Només es viu una vegada! I de la mateixa manera, a l'hora de descobrir vins que t'acosten a la lluna, no perdis el temps. Fes-ho!


 

El vi aconsegueix interioritzar la idea que l'important és sentir-te a casa, siguis on siguis, i identificat amb l'origen. Perquè darrere de cada ampolla de vi hi ha un munt d'històries per explicar. Mas La Plana, per exemple; fruit del seu temps. Un vi que s'ha convertit en la llegenda que vesteix de negre. Un emblema del Penedès i de la seva versatilitat.

 

Al llarg dels viatges que realitzem, en els quals ens aventurem cada vegada més, passem fronteres, aeroports, estacions de trens... amb temps per la reflexió i per gaudir d'una copa de vi; un glop amb regust de carícia, de les que toquen l'ànima recordant un territori. Perquè pot fer-nos pelegrinar als llocs més recòndits del món, rememorar moments oblidats, o recordar sentiments viscuts.

 

Estar en una altra part del món i, trobant a faltar la teva terra, la teva família, la gent propera... destapar un vi, tancar els ulls i sentir-te com a casa.


 

El propòsit de tot elaborador ha de ser el d'emocionar amb els vins a través dels sentits. Perquè la infinita distància entre el que som i el que ens queda per arribar a ser, és un recorregut en què necessitem carregar amb grans dosis d'emocions, de vegades noves, de vegades memòries, i el vi porta, en si mateix, aquell trosset de terra, ple d'història i d'amor cap a ella. Amor, potser, encara per descobrir.

Accedeix als comentaris

Per deixar comentaris has d'estar registrat i iniciar sessió

Inicia sessió o registra't